24 TV Ankara Haber Müdürü Melik Yiğitel'in moderatörlüğünde Ali Bayramoğlu'nun daimi yorumcu olarak katıldığı programın bitirilme kararının Yeni Şafak yazarı Bayramoğlu'nun AKP'li milletvekili Özlem Yanık ile tartışmasının üstüne gelmesi akıllara soru işareti getirdi.

Gazeteciler.com'un haberine göre, Medya kulislerinde, seçim öncesinde Can Dündar'a soruşturmaya karşı çıkan, HDP barajı çoktan aştı diye yorum yapan ve dün de Canlı yayında AKP'li Özlem Yanık ile kavga edip yayını terk eden Ali Bayramoğlu'nun programının bitirilmesi kararının Ethem Sancak'tan geldiği iddia ediliyor.

Yandaş kanalda Erdoğan kavgası

Yandaş kanalda Erdoğan kavgası

ÖNCE NİHAL BENGİSU KARACA GÖNDERİLDİ

Ali Bayramoğlu, İlhami Işık, Nihal Bengisu Karaca'nın daimi yorumcu olarak katıldığı programdan ilk gönderilen isim Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca olmuştu.

Karaca, Ethem Sancak'ın kararı ile programdan uzaklaştırılınca Twitter'dan isyan etmiş ve"Keşke uyarıları uyaranları ötekileştirmek yerine biraz daha dikkate almayı deneseler" ve"Bazı güçlü insanların yeni Türkiye'si ile ideal 'Yeni Türkiye' arasındaki makas cidden açılıyor" diye yazmıştı. Nihal Bengisu Karaca'nın yerine Hilal Kaplan'ın yorumcu olarak katıldığı program iki hafta daha yayımlanmıştı.

Nihal Bengisu Karaca kovuldu

Nihal Bengisu Karaca kovuldu

BAYRAMOĞLU CAN DÜNDAR'A DESTEK VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu'' dediği ve ardından da bireysel olarak suç duyurusunda bulunduğu Can Dündar'a seçim öncesinde köşesinden destek veren Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu, "dün askerlerin benim hakkımda açtırdığı soruşturma ve davalar ile bugün Can Dündar için açılan soruşturma arasında hiç fark yok" imasını yapmış ve Erdoğan'ın şahsen yaptığı suç duyurusunun devlet ve yürütmenin yargıya telkini ve müdahalesi olduğunu yazmıştı.