İstanbul Kadıköy'deki Bağdat Caddesi yine dramatik bir olaya ev sahipliği yaptı. Sabahın ilk ışıklarında meydana gelen olayda kontrolden çıkan lüks araç cadde kenarındaki tezgahının başında bekleyen 34 yaşındaki çiçekciyi öldürdü. "Katil" ise yaya olarak kaçtı.



Olay; Bağdat Caddesi, Şaşkın Bakkal mevkisinde saat 03.30 sularında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 EDS 44 plakalı araç yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra yol kenarında çiçek satan Mehmet Emin Kaya'ya çarptı.

Vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine sağlık ekipleri ağır yaralanan çiçekçi Kaya'yı hastaneye götürmek için ambulansa aldı. Ancak talihsiz adam yolda yaşamını yitirdi.

Kazaya sebebiyet veren otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası tezgahtaki çiçekler etrafa saçılırken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.



Bu esnada caddedeki diğer çiçekçiler ise çalışmaları dehşet dolu gözlerle izledi.

Bağdat Caddesi'nin bir şeridi, olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatıldı. Polis ve itfaiye ekiplerinin incelemeleri sonucunda olaya karışan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.



MORGA KALDIRILDI

Kazada yaşamını yitiren çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın cenazesi Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerindeki delillerden yola çıkarak, kazaya karışan otomobilin sürücüsünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. (AA)



Mevsimlik işçiye böğürtlen modeli

Mevsimlik işçiye böğürtlen modeli