Türkeş, MHP'den aday olacak mı? sorusuna Devlet Bahçeli tepkisini "Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısın? Gündemimizden düşmüştür" diyerek verdi. Bahçeli ardından "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder" dedi.




Tuğrul Türkeş'ten flaş açıklama

Tuğrul Türkeş'ten flaş açıklama


MHP lideri Devlet Bahçeli basın toplantısı yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Tuğrul Türkeş'in açıklamaları için "Kimse kendini partinin üstünde görmemeli." diye konuştu. Bahçeli bir gazetecinin Tuğrul Türkeş'in MHP'den aday olup olmayacağı sorusuna da "Siz çok ilgileniyorsunuz. Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısınız? O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız." diye cevap verdi.



MHP'den Türkeş'e jet yanıt

MHP'den Türkeş'e jet yanıt


Bahçeli'nin açıklamasından satır başları

MHP seçim takvimine yönelik partiye ulaşmış bilgileri dikkate alarak başkanlık divanını ardından da il başkanlarını topladı. Teşkilatlarımızı bilgilendirdik. Pazar günü saat 17.00'ye kadar adaylık başvuru süresi devam edecek.

MHP, adaylarını belirleme yöntemini de merkez yoklaması esas ve usüllerine göre yapacaktır.

'TÜRKEŞ ADAY OLACAK MI' SORUSUNA BAHÇELİ'DEN YANIT: ARKADAŞI MISINIZ?

Siz çok ilgileniyorsunuz. Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısınız? Tekrar tekrar bu soruyu soruyorsunuz. O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız.

MHP'nin kendi hedefleri ve amaçları doğrultusunda kullanamayanlar, hayırcı bir parti olarak MHP'yi suçlamaya çalışıyor. Birbirleriyle yaptıkları görüşmelerde MHP'yi hayırcı olarak değerlendiriyorsa burada bir hayır vardır.

MHP, erken seçime hayır diyor çünkü seçim güvenliği söz konusu değil.

MHP, temsil yönüyle geçici bir hükümetin oluşmasına hayır diyor. MHP yine 4 şart ileri sürerek AKP ile koalisyon kurmada bu 4 şartı esas alıyor. Bu şartlar sağlanırsa koalisyonun altına vücudunu koyuyor.