Bahçeli isim vermeden manidar twitterler attı.

“Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile; kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile olur.” Balasagunlu Yusuf böyle diyor. “Eğer ki iki dünya diler isen, ilacı iyiliktir, yapar isen. Eğer iyilik bulmak diler ise özün, yürü iyilik yap, bırak gerisini sözün.”

Bu akşam da Yusuf Has Hacip’in şu düşündürücü ve ibretlik sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum:

Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır. Söze hakim olunmazsa tutsak düşülmesi mukadderdir.

Kimin neye, nasıl inandığını tayin makamı kimseye düşmeyecektir. Kasten çarpıtılan cümleleri fitne santrali gibi kullanmak da şirretliktir.

İfrat ve tefritten kaçınmak herkesin vazifesidir. Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır

Bu mübarek günlerde hoşgörüye, teenniye, olgunluğa, müşfik ve muhabbet dolu söz ve temaslara her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır.


HALAÇOĞLU NE DEMİŞTİ

Meclis Başkanlığı seçiminde 3. tura kadar kendi adayları desteklemeleri üzerine CHP’den eleştirilere bu sözlerle yanıt vermişti; Biz Eğer Sayın Deniz Baykal’ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz’ diye bize yükleneceklerdir’ sözlerini kullandı.

MHP'de 'dinsiz' krizi gittikçe büyüyor!

MHP'de 'dinsiz' krizi gittikçe büyüyor!


 

Halaçoğlu'na CHP tepkisi

Halaçoğlu'na CHP tepkisi


 

Halaçoğlu tartışmasına Hüseyin Çelik de katıldı

Halaçoğlu tartışmasına Hüseyin Çelik de katıldı