Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde işadamı Talip Kahraman’ın annesi adına yaptırdığı Hacı Fatma Kahraman Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’n oğlu ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

Gölcük İlçesi İhsaniye Semti’inde, İstanbullu işadamı Talip Kahraman’ın annesi adına yaptırdığı ve 10 ayda tamamlanan, 4 milyon liraya mal olan 3 katlı yaklaşık bin 500 kişi kapasiteli Hacı Fatma Kahraman Camii açılışına Recep Tayyip Erdoğan’n oğlu ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AKP Milletvekilleri Zeki Aygün, M. Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) Onursal Başkanı Şevki Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘CUMHURİYET TARİHİNDE MÜSLÜMANLAR İÇİN TALİHSİZ…’

Caminin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunan Bilal Erdoğan, “Şevki hocamız israr etti ve kıramadık ve geldik. Camimiz hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da selamları üzerinize olsun. Cumhuriyet tarihimizde Müslümanlar için talihsiz dönemler oldu. Elbette. 20 bine yakın cami ve vakıf eserin satıldığını artık bilmeyen kalmadı. Ancak bugün son 12- 13 yılda açılan yolların kapıların tekrar kapanmamsının teminatı bu Kuran Kurslarından bu camilerde Kuran’ı Kerim ile tanışan gençlerin camilerde onların çalışmalarıyla olacaktır” dedi.