ANKARA/SÖZCÜ

Gazeteci Mustafa Balbay’dan Prof. Celal Şengör’e, Nasuh Mahruki’den, Çarşı Grubu lideri Ayhan Güner’e, sanatçılar Nurgül Yeşilçay’dan Erdal Beşikçioğlu’na kadar pek çok ünlü isim, 23 Mayıs’ta Ankara’da kurulacak serbest kürsüde Türkiye’nin sorunlarını ele alacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi öncülüğünde, “Biz Varız. Ya Siz?” sloganıyla gerçekleşecek olan serbest kürsü için hazırlıklar tamamlandı. ATO Kongre Salonunda düzenlenecek  toplantıya, siyaset, sanat, bilim, STK, spor, iş ve spor dünyasından 40 isim katılacak.

REKOR DENEMESİ DE VAR

Toplantıda yer alacak isimler arasında gazeteci Mustafa Mutlu, sanatçı Cihat Örter, emekli hakim Osman Kaçmaz, Deniz Feneri Savcısı Nadi Türkaslan, Avukat Celal Ülgen, Balyoz sanıklarından CHP adayı Dursun Çiçek, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, TESUD Başkanı emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, Soma faciasında göçükten yaralı kurtarılan Ercan Çetinyılmaz ve Tüketiciler Derneği Başkanı Turhan Çakar da bulunuyor.

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, toplumun çok farklı kesimlerini bir araya getirecek olan organizasyonda 40 konuşmacının, özgürce düşüncelerini dile getireceklerini söyledi. Toplantıda, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, sorunlar, beklentiler ve yapılması gerekenler tartışılacak. Toplantıda ayrıca Şapka Devrimi’nin 90.Yıldönümü nedeniyle Guinness rekortmeni Onur Tümer’in organizasyonuyla şapka rekoru da kırılmaya çalışılacak.

Tayyip'in sekreterinin inanılmaz yükselişi

Tayyip'in sekreterinin inanılmaz yükselişi