FOTO:DHA


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki katliamın ardından seçim sürecine ilişkin miting kararını verdi. Hain saldırı nedeniyle, seçim çalışmalarını büyük mitingler yerine halkla buluşmalar olarak gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak yaptığı yazılı açıklamada, CHP olarak, yaşanılan büyük katliam nedeniyle seçim çalışmalarında konsept değişikliği yaptıklarını belirtti. Toprak, “Bugün Gaziantep’ten başlamak üzere büyük mitingler yerine sivil toplum örgütlerini, esnafımızı, halkımızı ziyaret ediyor, sokak sokak, ilçe ilçe, şehir şehir dolaşarak ülkenin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Böyle bir karar almamızın ilk nedeni, acılı günler yaşamamız. Bu acılı günde gidip mitingde ne anlatacaksınız?” dedi.

“HALKIMIZIN ACISINI PAYLAŞACAĞIZ”

Bu değişliğin ikinci nedeninin ise güvenlik sorunu olduğunu belirten Toprak, “Türkiye’de güvenliğin sağlanması konusunda büyük sorun yaşanıyor. Hükümet, toplumun güvenliğini sağlayamıyor. Halkımızda moral yok, çok ciddi karamsarlık var. Türkiye kötü yönetilen bir ülke, hatta yönetilemeyen bir ülke oldu. Halkımızın ayağına giderek yaşadığımız acıları paylaşacağız ve huzurlu, güvenli, sağlıklı bir geleceği birlikte kurmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Ensar El Şeria örgütü iddiası!

Kılıçdaroğlu'ndan Ensar El Şeria örgütü iddiası!