Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin fotoğrafının üzerinde bulunduğu yoldan geçen AK Parti seçim minibüsünü de alkışlayan grup, "Hırsız Var" diyerek bağırdı.
Ülkede yolsuzluk ve hukuksuzlukların yaşandığını ileri süren CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı, bugün saat 16.00 sıralarında, Bayramyeri Meydanı'nda 'Milletçe Alkışlıyoruz' adlı eylemi düzenledi. Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci'nin de aralarında bulunduğu yaklaşık 200 partili, 'Milletçe Alkışlıyoruz, Emekliye 2 maaş ikramiye' yazılı büyük afiş açtı.

Bir süre alkışlı eylemini gerçekleştiren grup adına açıklama yapan İlçe Başkanı Sedat Demirci, eylemi her Salı saat 16.00'da yapacaklarını belirterek, "Milletçe alkışlıyoruz. Türkiye'deki bütün meydanları saat 16.00'da alkışlamaya davet ediyoruz. Milletçe hukuksuzlukları, yolsuzlukları ve Türkiye'nin getirildiği noktayı birlikte alkışlıyoruz" dedi. Eylemin sonuna doğru yoldan geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin fotoğrafının üzerinde bulunduğu AK Parti seçim minibüsünü de alkışlayan grup, "Hırsız Var" diyerek bağırdı. Minibüsün gözden kaybolmasının ardından grup da sessizce dağıldı.
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)