Erdoğan'ı, Şanlıurfa GAP Havalimanında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve diğer ilgililer karşıladı.



Burcu Çetinkaya tesettüre girdi!

Burcu Çetinkaya tesettüre girdi!


 

Erdoğan'ı taşıyan özel uçağın aprona yanaşmasıyla birlikte, milli rallici Burcu Çetinkaya, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda yarıştığı otomobili ve şov otomobiliyle Erdoğan'ı apronda drift yaparak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçaktan inişinin ardından, yarışlara katıldığı otomobiliyle uçağa kadar giden Çetinkaya, burada şampiyonanın bayan pilotlar klasmanı pilot birinciliği kupasını Erdoğan'a takdim etti.


"Erdoğan için dua edelim"


Erdoğan, gösteri ve başarısından dolayı Çetinkaya'yı tebrik etti. Çetinkaya'nın kupayı Erdoğan'a hediye ettiğini belirtmesi üzerine, Erdoğan, "Ama sen kazanmışsın. Haksızlık olur" dedi. Çetinkaya da kupanın Erdoğan'da kalmasını istediğini  yineleyerek, kupayı cumhurbaşkanlığına hediye ettiğini söyledi.

“HDP barajı aşamazsa bile AKP tek başına gelemez”

“HDP barajı aşamazsa bile AKP tek başına gelemez”


Cumhurbaşkanı Erdoğan, kupayı alarak cumhurbaşkanlığı müzesinde sergileneceğini ifade etti. Yarış otomobiliyle ilgili Çetinkaya'ya sorular soran Erdoğan'ın, bir yarışta kaç otomobil lastiği harcadıklarını sorması üzerine, Çetinkaya'nın cevabı, 'Her yarış için sekizer lastik' oldu.