Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "hayranlığını" her fırsatta yineleyen medya patronu Ethem Sancak bu kez hedef büyüttü. O kadar ki Ethem Ancak, Erdoğan için "Ona; ben,eşim,çocuklarım kurban olsun" dedi.

Son olarak geçtiğimiz yıl TMSF'den Akşam,Güneş gazeteleri ve SKY 360 kanalını satın alarak, Star Gazetesi ve Kanal 24'ün de içinde bulunduğu medya grubunu genişleten iş adamı Ethem Sancak, Erdoğan'a "methiyeler" düzmeye devam ediyor.

Önceki gün Erdoğan'ın memleketi Rize Güneysu'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile “Başkanlık Sistemi” panelinde konuşan Ethem Sancak yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"ONA; ANNEM,BABAM, EŞİM, ÇOCUKLARIM KURBAN OLSUN"

HDP'yi baraj altında bırakmak için "çok çalışacaklarını" açıklayan Sancak, Erdoğan'a hayranlığını ise "Bir Arap atasözü der ki 'Sana anam babam feda olsun' ben de Erdoğan için diyorum ki ona; anam,babam, eşim çocuklarım feda olsun" diye konuştu.

"DUYMASIN, DALKAVUKLUK SANIR"

Ethem Sancak, kendi televizyon kanalları başta olmak üzere birçok yerde canlı yayınlanan panelde "Bunları Erdoğan'a söyleyemin ona dalkavukluk yaptığımı sanır" diye tembih de bulunmayı da ihmal etmedi.

"ERDOĞAN'A AŞIĞIM"

Ethem Sancak daha önce yaptığı "Erdoğan açıklamalarıyla" da sık sık gündeme gelmişti. Sancak "yerli otomobil" tartışmalarının sürdüğü günlerde "Erdoğan'a aşığım. Yerli babayiğit ben olacağım" demişti.

 

Uyusun da büyüsün YSK!

Uyusun da büyüsün YSK!



Yandaş medyada deprem!

Yandaş medyada deprem!