SÖZCÜ/ ANKARA
Uzunırmak, “Tarafsızlığı üzerine burada TBMM’de şerefi üzerine yemin etti, ya şerefini koruyacak ya da bugünkü tavrını sürdürmeye devam edecektir” dedi. Genel Kurul’da iç güvenlik paketi görüşmelerinde söz alan Uzunırmak, şunları söyledi:

 

MÜNAFIKLIKTA ZİRVE
“Türkiye çok acı günler yaşıyor; sıralı olarak, önce Özgecan’la başladı acılarımız, sonra Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizle devam etti, Suriye'de Süleyman Şah Türbesi, arkasından Malatya’daki uçak kazamız. Bu kadar acıya rağmen Türkiye’yi yönetenler yalancılıkta, iftiracılıkta ve münafıklıkta zirve yapıyorlar. Hiçbir meseleyi doğru tartışmıyorlar. Son tartışmalar.

 

YA ŞEREFİ YA AYNI TAVRI
Cumhurbaşkanımıza buradan seslenmek istiyorum: Tarafsızlığı üzerine burada şerefi üzerine yemin etti, ya şerefini koruyacak ya da bugünkü tavrını sürdürmeye devam edecektir. Genelkurmay Başkanının arkasında, Sayın Genel Başkanımızla ilgili yaptığı açıklamayı esefle kınıyorum ve telin ediyorum.

 

HİÇ ADAMLIK YOK MU?
8 Şubat 2013 günü, Cumhurbaşkanı Başbakanken BDP’yle Anayasa değişikliğine giden bir anlaşmayla anlaştığını itiraf ediyor. Davutoğlu açıklama yapıyor, ‘MHP HDP'yle ittifak yapıyor’ diyor. Hiç ahlak yok mu, hiç utanma yok mu, hiç hafıza yok mu, hiç adamlık yok mu?”