ANKARA-SÖZCÜ- Başından yaralanan HDP'li Ertuğrul Kürkçü, kendisine saldıranın Saral olduğunu söyledi ve ''Aykut Erdoğdu’yu tokmakla yarayan da oydu. Mahmut Tanal’a saldıran da oydu. AKP’nin saldırı kıtalarının başını çeken vekil oydu" dedi.

İşte Meclis'teki kavganın görüntüleri


Oktay Saral daha önce de TBMM'deki bir kavgayla gündeme gelmişti. Geçen yıl TBMM'de çıkan bir kavgada, attığı yumrukla CHP'li Bülent Tezcan'ın kaşını patlatan Saral'a "kınama" cezası verilmişti.

Of eski Belediye Başkanı olan Saral, Gezi olayları sırasında da Nihat Doğan'a gösterdiği tepkiyle gündeme gelmişti. Doğan’ın "iki yüzlü olduğunu" söyleyen Saral, ''Başkalarına saldırma. Git aynanın karşısına kendi kendine yumruk at. Nihat Doğan reklam peşinde. Tımarhanelik çok insan var” demişti.

"DAYAKLA KOMALIK EDİLMELİ"

CHP'li Kamer Genç'i de Ankara'da bir resepsiyonda Emine Erdoğan'a yönelik tavrı eleştiren Oktay Saral, Genç için, '' Alçak, hayvandan da aşağılık, şimdi bir insan olarak bakın, insan olana insan denir. Bunun iyi bir sopa yemesi lazım. Ayaklar altına alınıp, komalık edilmesi lazım" demişti.