MHP'li Meral Akşener'e yönelik çirkin kaset iftirasında bulunan Yeni Akit yazarı ve A Haber'in program yorumcusu Latif Erdoğan tepkiler üzerine yeni bir açıklamada bulundu. Latif Erdoğan, Meral Akşener'le ilgili var olduğunu iddia ettiği kasetin "montaj" olduğunu söyledi. Latif Erdoğan, twitter'dan açıklama yaptı. Söz konusu kasetin 'montaj' olduğunu söyleyen Erdoğan, kaseti kendisine izletmek isteyen kişinin adını, savcılıkta açıklayabileceğini belirtti.

Bülent Arınç'tan Akşener açıklaması

Bülent Arınç'tan Akşener açıklaması


MERAL AKŞENER İÇİN NE DEMİŞTİ?

A Haber’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas’ın Meral Akşener’i kastederek “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” demesi üzerine Yeni Akit’ten Latif Erdoğan, “Cemil Bey’in dediği çok önemli. O kaseti olan birisidir ve şu an esaret altındadır. Bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var.” demişti.

Bir tepki de Metin Feyzioğlu'ndan

Bir tepki de Metin Feyzioğlu'ndan

Topbaş’ın açıklamalarına Meral Akşener hukuk yoluyla cevap vereceğini açıklarken Hükümet cephesinden de Bülent Arınç aracılığıyla eleştiri gelmişti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Meral Akşener’e yönelik kaset iftirasına sert tepki gösterdi. Arınç, “Çok çirkin bir şey. Şaşırdığımı ifade etmeliyim. Akşener’e yapılan bu iftirayı reddediyorum” demişti.

Meral Akşener iftirasına tepkiler sürüyor

Meral Akşener iftirasına tepkiler sürüyor