Eski İçişleri Bakanı MHP'li Meral Akşener'e yandaş bir kanalda AKP'li gazeteciler tarafından atılan çirkin iftiraya tepkiler sürüyor. Akşener iftirasına MHP'nin yanı sıra CHP ve HDP'den de sert tepkiler geldi. RTÜK söz konusu kanala ceza kesti. Meral Akşener ise son açıklamasıyla yine gündeme oturdu. Akşener; 1999 yılında eski RTÜK Baştanı Zahit Akman ile arasında geçen telefon konuşmasını ilk kez anlattı. Kendisine santaj yapıldığı iddialarına yönelik ise Akşener "Ne cemaat ne de başka bir kesim kimse bana şantaj yapamaz. Doğduğuna pişman ederim" dedi. İşte çok konuşulacak o açıklamalar:


"BENİ ASIL VURAN... "

Meral Akşener, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Akşener kaset iftirasıyla ilgili "Alçakca bir iftira atıldı. O kanalın sahipleri rahmetli Hasan Kalyoncu'nun çocukları. Ne yapacaklar diye diye bekledim 'çıt' yok. Sonra o kanalı yöneten Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'tı milletvekili adayı oldu. Arkasından onun ağabeyi Serhat Albayrak yönetici oldu. Hepsi alçakca, şerefsizce iftiraya zımmen onay verdiler.Beni asıl vuran budur." dedi.

" O İKİ MÜPTEZEL..."

Cemil Barlas ile Latif Erdoğan'ın ismini bile ağzına almayan Şener "O iki müptezel, küstah şahıs program yapmaya devam ediyor. ve hiç kimseden ses çıkmıyor" dedi.

MEHMET BARLAS'A SERT SÖZLER

Cemil Barlas ve Mehmet Barlas'ı sert sözlerle eleştiren Akşener gazeteci Mehmet Barlas'ı "dönemin adamı" olmakla suçladı.

"ZAHİT AKMAN BENİ ARADI VE..."

Akşener 1999 yılında Emine Erdoğan için yaptığı bir girişimi de ilk kez açıkladı. Akşener "Ben o dönem DYP milletvekiliydim. DYP Genel Başkan Yardımcısı'ydım. Bir gece saat 1 buçukta beni Zahit Akman aradı. Tayyip bey hapishaneye gitmiş, Emine hanım evde yalnız. Kapısının önünde polisler kaldırılmış. Kimseyi bulamamışlar. Bula bula Meral Akşener bulunmuş. Demişler ki Akşener söver sayar. Bir kadın bir kadına destek çıkar. Gece uykumdan kalkıp Kanal 7'ye telefonla katıldım. Canlı yayında her türlü sert sözü söyledim. İşte bugün o iğrenç insanlar, çemkiren insanlar bulunamıyor kardeşim. O partililer de (Fazilet Partisi)  bulunamıyor arana arana DYP'li Meral Akşener bulunuyor. Ben de ertesi gün gidip dönemin İçişleri Bakanı'nda rica ettim ve gereği yapıldı. Bunlar öyle bir hale getirdiler ki ortamı yarın arayacak kimseyi bulamayacaklar" diye konuştu.

"EMİNE ERDOĞAN ARAMADI"

Kendisi Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ile 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül'ün telefonla aradığını belirten Akşener, Küçükkaya'nın sorusu üzerine ise Emine Erdoğan tarafından 'aranmadığını' söyledi.

"DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDERİM"

Kendisi hakkındaki "santaj yapıldı" iddialarına yönelik ise Meral Akşener "Ne cemaat ne de başka bir kesim kimse bana şantaj yapamaz. Doğduğuna pişman ederim" dedi.

Kaset için yeni açıklama

Kaset için yeni açıklama



RTÜK'ten yandaş kanala Akşener cezası!

RTÜK'ten yandaş kanala Akşener cezası!



Meral Akşener'den sert yanıt

Meral Akşener'den sert yanıt