Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Menderes asılırken MHP neredeydi” sorusuna MHP’den  yanıt gecikmedi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “O zaman MHP diye bir parti yoktu bre cahil adam” ifadelerini kullandı. Oktay Vural, "Acaba 12 Eylül’de bir insanlar idam edilirken kendisi neredeymiş? O zaman bir sağdan, bir soldan diye insanlar idam edilirken Davutoğlu ne yapıyordu, karyolanın altında mı saklanıyordu?" diye sordu.

MHP'li Oktay Vural, Davutoğlu'nun sözlerine yönelik “Tevellütü yetmiyor belli ki. Kendisinin başbakan olduğundan haberdar olmadığını, kendisini hala müsamerede zannettiğini biliyoruz da, acaba 12 Eylül’de bir bir insanlar idam edilirken kendisi neredeymiş? O zaman bir sağdan, bir soldan diye insanlar idam edilirken Davutoğlu ne yapıyordu, karyolanın altında mı saklanıyordu? 12 Eylül’de biz işkence gördüğümüzde ne yapıyordu, kebap mı yiyordu?" dedi.

"O GEZİNİRKEN BİZ FİKİR MÜCADELESİ VERİYORDUk"

Hürriyet'in haberine göre; Oktay Vural sözlerini şöyle sürdürdü; "Kendisi o zamanlar Moon tarikatının gezilerindeydi. Soruyorum kendisine, Moon tarikatıyla geziye katıldı mı katılmadı mı? O gemilerle gezip dolaşırken biz fikir mücadelesi veriyorduk. Bilgi olmadan fikir, fikir olmadan siyaset olmaz, bunun tipik örneği Davutoğlu’dur”

Davutoğlu'nun bir miting yalanı daha ortaya çıktı!

Davutoğlu'nun bir miting yalanı daha ortaya çıktı!