Deniz Ayas/İSTANBUL

Sinan Oğan, Koray Aydın ve Selim Kaptanoğlu’nun liderlik için adaylığını açıkladığı, Meral Akşener’in de adaylığa hazırlandığı MHP'de olağanüstü kongre için imza toplama çalışmaları sürüyor. Olağanüstü kurultayın toplanabilmesi için bin 232 degeleden 275 delegenin imzası gerekiyor. Söz konusu isimlerin imza toplama operasyonu için en önemli kalelerden olan 300'ye yakın degeleye sahip İstanbul teşkilatında da hareketlilik sürüyor.

[caption id="attachment_1002312" align="alignleft" width="655"] FOTO:DHA/Arşiv[/caption]

İSTANBUL TEŞKİLATI KARARINI VERDİ


MHP'deki olağanüstü kongre çağrıları için İstanbul teşkilatının kararını verdiği duyuruldu. MHP İstanbul Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Kongre Üst Kurul Üyeleri yarın aldıkları kararı açıklamak üzere Haliç Kongre Merkezi'nde biraraya geleceği belirtildi.

[caption id="attachment_1002313" align="alignleft" width="600"] FOTO:DHA Sinan Oğan MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim olmuştu.[/caption]

300'ye yakın delegeye sahip İstanbul'un teşkilatının tavrının 'ortak' olacağı konuşuluyor. Bu, MHP'deki koltuk yarışının İstanbul teşkilatı tarafından şekillendirileceği anlamına geliyor.

[caption id="attachment_1002311" align="alignleft" width="655"] FOTO:DHA Alınan kararı MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş açıklayacak[/caption]

GENEL MERKEZİN DE ADAYLARIN DA GÖZÜ ANKARA'DA


MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş'ın yarın sabah açıklayacağı karardan çıkacak sonuç şimdilik merak konusu.