Muharrem İnce, kendisine hakaret eden kafeteryayı kapattırdığı yönündeki haberlere tepki gösterdi. İnce, "O kafeterya kapatılmadıysa siz şerefsizsiniz" dedi.

"O KAFETARYA KAPATILMADIYSA SİZ ŞEREFSİZSİNİZ"

Yalova'da Yalova Belediyesi tarafından Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi. Elinde bayraklarla yürüyüşe katılan binlerce Yalovalı, marşlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşe CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman ile CHP'li belediye başkanları, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüşün ardından bir konuşma yapan Milletvekili Muharrem İnce, kendisine hakaret eden kafeteryayı kapattırdığı yönündeki haberlere tepki gösterdi. İnce, "O kafeterya kapatılmadıysa siz şerefsizsiniz" dedi.

[caption id="attachment_972656" align="alignnone" width="670"] Foto: DHA[/caption]

"KAFETERYA HALA FAALİYETTE Mİ?"

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü Spor Caddesi'nden başladı. Vatandaşlar, İstanbul Caddesi, Sefabey Caddesi, Cengiz Koçal Caddesi ve Gazipaşa Caddesi istikametinde yürüdü. Elinde bayraklar olan binlerce Yalovalının yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Burada vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisi hakkında Yalova'da sahibi ile tartıştığı bir kafenin kapattırıldığı yönünde çıkan haberlere de yanıt verdi. İnce, "Bunlar yalanlarının arasına sıkışmış zavallılar. Ergenekon dediler darbe dediler onca subayı 4 sene 5 sene hapiste çürüttüler. Sonra bir şey çıkmadı. Ağlıyordu Bülent Arınç, suikast olacaktı hiçbir şey olmadı. Sonra bir Kabataş yalanı ortaya çıktı. Görüntüler varmış ellerinde açıkladılar mı görüntüleri? Yok çünkü böyle bir şey yok. Camide içki içtiler yalanı vardı, yayınlayacaklardı çıktı mı? Çıkmadı. Şimdi bir de kafeterya yalanı var Yalova'da. Belediye gitmiş, bana kötü davranan kafeteryayı kapatmış ve ona ceza kesmiş. Televizyonlar öyle gösteriyor. Sayın Belediye Başkanım kafeteryaya ceza kesildi mi? Kafeterya hala faaliyette mi?"diye sordu.

[caption id="attachment_972659" align="alignnone" width="670"] Foto: DHA[/caption]

AHLAKSIZSINIZ, NAMUSSUZSUNUZ, YALANCISINIZ!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın,  kafeteryaya ceza kesilmediğini ve kafeteryanın faaliyetini sürdürdüğünü söylemesi üzerine konuşmasını sürdüren Muharrem İnce, şunları söyledi: "Şimdi buradan o televizyonlara söylüyorum; o kafeteryaya ceza kesildiyse, kapatıldıysa ben şerefsizim. Kapatılmadıysa, ceza kesilmediyse siz şerefsizsiniz, siz ahlaksızsınız, siz namussuzsunuz, siz yalancısınız. Daha fazlasını söyleyemem. Ben bunları yenmekten bıktım, bunlar yenilmekten bıkmadı. Bunların iftiralarına pabuç bırakacak, bunların iftiralarına diz çökecek evel Allah mangal gibi yürek var hiç merak etmeyin. Biz bu ülkenin cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan bir siyasal partiyiz. Onun için ben bütün arkadaşlarımızla hepinize cumhuriyete sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün bize Cumhuriyet Halk Partili bir belediye böyle olur dedirttiğiniz için teşekkür ediyorum."