Mustafa Varank, Dengir Mir Mehmet Fırat'a cevap verirken Ertuğrul Günay’a sataşınca Günay'dan "benim koltukta otururken de susmadığımı ağaların iyi bilir!" cevabını aldı.

Eski AKP’li Dengir Mir Mehmet Fırat’ın “Cumhurbaşkanı’na itiraz eden dayak yer” çıkışı, Twitter’da polemik yarattı. Ak Saray’ın Başdanışmanı Varank, Fırat’ı eleştirirken Ertuğrul Günay’dan da söz edince sert bir diyalog yaşandı.

'KOLTUK GİDİNCE KIVIRMADA...'

Kişisel Twitter hesabında "Kolktuk gidince kıvırmada Ertuğrul Günay Dengir Fıratla yarışıyor. Zamanında tecrübelerine yaşlarına gösterdiğimiz hürmete layık değillermiş" ifadelerini kullanan Mustafa Varank'a Ertuğrul Günay'dan yanıt yine Twitter'dan geldi. Varank'a "Haddini bil! Terbiyesizlik yapma!" diye seslenen Günay; "Benim koltukta otururken de susmadığımı ağaların iyi bilir!" ifadelerini kullandı.

Varank ve Günay arasındaki Twitter polemiği bu yanıtın ardından iki siyasinin takipçilerinin de katılımıyla daha şiddetlenirken, Mustafa Varank, Günay'ın sözlerine şu şekilde yanıt verdi: "Siz önce kendiniz terbiyeyi, had bilmeyi öğrenin de sonra başkasına öğretmeye kalkarsınız"