Bel omurlarında 2 kırık olduğun ve korse ile dolaştığını belirten Düzgün, "Çok daha vahim sonuçlar olabilirdi. Ölebilirdim. Omurgam daha başka kırılıp felç kalabilirdim" dedi.



TBMM'deki makamında çalışmalarını sürdüren CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, dün TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan arbedeyi anlattı. Düzgün, “Genel Kurulda İtiş kakış başladığında ben Hasan Ören'in üzerine saldırıldığını gördüm AKP'li milletvekillerinin ve aralarına girdim kavgayı ayırmak için. Zaten görüntülerde de var sırtım da dönüktü AKP'li milletvekillerine. O sırada birisi arkamdan merdiven boşluğuna itti. Ben düşerken gördüm kimin ittiğini. Osmaniye milletvekiliymiş. Olay böyle gelişti. Benim kavgada herhangi bir dahilim yoktu, kavgayı ayırmak için oradaydım" dedi.

 

ÖLEBİLİRDİM

Bel omurlarından ikisinde kırık olduğunu belirten Düzgün, "Üzerimde korse var onunla dolaşabiliyorum. Başka ciddi bir sağlık sorunum yok. Eğer bir insanı öyle yüksek bir çukura itiyorsanız burada öldürme kastınız vardır. Yani başka şekilde düşüp ölebilirdim. Ama onu yapan zihniyet bunu da kabullenmiş olduğu için herhangi bir sakınca görmedi herhalde bizi o çukura itmeye. Çok daha vahim sonuçlar olabilirdi, ölebilirdik belirdim. Omurgam daha başka kırılıp felç kalabilirdim" dedi.

GENEL KURUL ÇALIŞMALARINA GELDİ

Düzgün, saat 16.15 sıralarında ise TBMM Genel Kurulu'ndaki çalışmalara katıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Naci Bostancı ile AK Parti İstanbul Milletvekili Doğan Kubat, Düzgün ile tokalaşarak geçmiş olsun diklerini iletti. TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı da geçmiş olsun dileklerini iletti. DHA