Habip ATAM (SÖZCÜ)
Cinayet, dün gece Caferağa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiya, bir barda içki içen Bahadır Grammeşin(26), eve gitmek için arkadaşlarıyla birlikte kalktı. Bir süre yürüyen gurupla, başka bir barda alkol alan kişiler arasında tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen ağız dalaşında, ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olayın hemen ardından İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Cinayet Büro Amirliği dedektifleri görgü tanıklarının ifadesini aldı. Kavganın Grammeşin'in arkadaş grubu içerisindeki bir kıza laf atılmasıyla başladığı belirlendi. Laf attığı iddia edilen ve kavgaya karışan 2 kişi güvenlik kameralarından tespit edildi. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan,  bazı guruplar, sosyal medya üzerinden, Birleşik Haziran Harekati ve Eğitim-Sen üyesi de olan Bahadır Grammeşin'in siyasi nedenlerle öldürüldüğünü iddia etti. Ancak olayla ilgili son noktayı koyan polis, iddiları kesin bir dille yalanladı.

Taciz kavgası cinayetle bitti

Taciz kavgası cinayetle bitti