Savcı Özcan Şişman SÖZCÜ'ye  "Bizim veremeyeceğimiz bir hesap yok. Hukuk bu ülkeye geri döndüğünde bunların hesabını verecekler" diye açıklamalarda bulunmştu.

Adana ve Hatay'da MİT'e ait TIR'ların durdurulup aranması ile ilgili operasyonlarda görevli 4 savcı ile bir subay hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Tarsus Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklama kararı verildi.

O savcılar Sözcü'ye konuştu

O savcılar Sözcü'ye konuştu


 

Hakkında tutuklama kararı çıkartılan Savcı Özcan Şişman, gözaltına alındıktan sonra sağlık Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan şişman, şunları söyledi:

"Casusluk yaptığım iddia ediliyor. Hangi devlete ne casusluk yaptığımızı izah etmeleri lazım. Ben yıllarca casuslukla ilgili soruşturmalar yaptım. Yıllarca terör soruşturmaları yaptım neyle suçlandığımı bilmiyorum. Devletin savcısını bu şekilde derdest etmeleri suçtur, bu suçu işleyenler cezasını çekeceklerdir. Bu kadar net söylüyorum."

TIR savcılarına flaş karar!

TIR savcılarına flaş karar!


 

Savcı Özcan Şişman, gözaltına alındıktan sonra sağlık Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.