Suruç'ta 31 kişinin hayatına kaybetmesine neden olan hain saldırıyı gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Memleketi Adıyaman'da "sessiz içine kapanık" birisi olarak tanına Abdurrahman Alagöz'ün abisi Yusun Emre'yle birlikte "terör nitelikşi şahıs" sıfatıyla arandığı ortaya çıktı.

ÇAY OCAĞI GÖRÜNÜMLÜ IŞİD ÜSSÜ!

Abdurrahman Alagöz'ün abisinin de Adıyaman'da bir çay ocağı işlettiği ve bu iş yerinin IŞİD üssü olarak kullanıldığı da belirlendi.

Emniyet birimleri, Abdurrahman Alagöz’ün, ağabeyi Yunus Emre Alagöz ile birlikte 2014’te Adıyaman’dan ayrıldığı, önce Gaziantep ve Kilis’e geçtiklerini tespit etti.

Emniyet güçleri, aradığı iki kardeşin izine Ocak 2015’te Suriye’de rastladı. İki kardeşin Ocak 2015'te IŞİD’e katıldıkları anlaşıldı.

Her katliamla tarihimizin en ibret verici iddianamesine kanlı bir sayfa ekleniyor...

Her katliamla tarihimizin en ibret verici iddianamesine kanlı bir sayfa ekleniyor...


BOMBA EĞİTİMİ İÇİN GİTMİŞLER!

HÜrriyet'in haberine göre; Suriye’de bomba eğitimi aldıkları değerlendirilen Alagöz ile ağabeyi Yunus Emre Alagöz’ün daha sonra yasadışı yollardan Türkiye’ye giriş yaptıkları tespit edildi. Alagöz ailesinin başvurusu üzerine her iki kardeşin de emniyette ‘terör nitelikli kayıp’ olarak kayıtlarının bulunduğu bildirildi. Öte yandan, Alagöz ile HDP Diyarbakır mitinginde bombalı saldırı düzenleyen Orhan Gönder’in aynı gruba bağlı oldukları, aynı dönemde Suriye’ye geçerek IŞİD’e katıldıkları bilgisine de ulaşıldı.

ŞİMDİ DE ABİSİ ARANIYOR

Şeyh Abdurrahman Alagöz’ün ağabeyi Yunus Emre Alagöz için de emniyet güçlerinin teyakkuza geçtiği ve şahsın her yerde arandığı bildirildi.



DİYARBAKIR BOMBACISI İLE ARKADAŞ!

Şeyh Abdurrahman Alagöz’ün 7 Haziran seçimleri öncesinde. HDP’nin Diyarbakır mitinginde 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırının faili Orhan Gönder ile aynı dönemde IŞİD’e katıldığı ve birbirlerini tanıdıkları da ortaya çıktı. Her iki saldırıdaki bomba düzeneğinin de ‘benzer’ olması polisin bu iddiasını güçlendirmiş durumda.

Canlı bombanın babası konuştu

Canlı bombanın babası konuştu


"OĞULLARIMIN BEYİNLERİNİ YIKADILAR"

Geçtiğimiz yıl çocukları için polise "kayıp başvurusu" yapan baba Zeynel Alagöz'ün çocukları için o tarihte “Kimler nasıl yaptı bilemiyoruz ama oğullarımın beynini yıkadılar. Nerede olduklarını bilmiyoruz. IŞİD’e katıldığı duyumlarını aldık. Oğullarımın sağ-salim evlerine dönmesini istiyorum” dediği ortaya çıktı.

ADIYAMAN'I TERK ETTİLER

Suruç'taki hain saldırı sonrası ise Alagöz ailesi bireyleri Adıyaman Bahçecik Mahallesi’ndeki evlerini terk etti.

Suruç bombacısı Şeyh Abdurrahman Alagöz!

Suruç bombacısı Şeyh Abdurrahman Alagöz!