MHP'li Tuğrul Türkeş seçim hükümetinde yer alacak. Davutoğlu, Tuğrul Türkeş'e teklifini kabul ettiği için teşekkür etti.

KOLTUĞU BELLİ OLDU


Tuğrul Türkeş'e kabinede hangi koltuğun verileceği de belli oldu. Ankara kulislerine göre Türkeş, Başbakan Yardımcısı olacak.



Kenan Tanrıkulu'ndan şok karar

Kenan Tanrıkulu'ndan şok karar





HDP kabul etti!

HDP kabul etti!





Erdoğan Toprak'tan cevap

Erdoğan Toprak'tan cevap


TUĞRUL TÜRKEŞ KİMDİR

Alparslan Türkeş’in oğlu MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu olan Yıldırım Tuğrul Türkeş, 1954'te İstanbul'da doğdu. MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Türkeş, Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünü bitirdi. Ticaret Bakanlığında Basın Danışmanlığı, Ortadoğu gazetesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Akşam ve Son Havadis gazeteleri ile Yeni Harman haftalık dergisinde köşe yazarlığı yaptı. PETKİM AŞ ve TC Kalkınma Bankasında Yönetim Kurulu Üyeliği, Ataköy Otelcilik AŞ'de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Medikal, sigortacılık ve uydudan görüntüleme konuları ile faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde yönetici ve ortaklık yaptı. Aydınlık Türkiye Partisi Kurucu Üyeliği ve Genel Başkanlığı görevini üstlendi.