Pala ve silahın kullanıldığı kavga sırasında 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, 2 öğrenci de gözaltına alındı.

[caption id="attachment_1005882" align="alignnone" width="670"] Foto: DHA Üniversitede iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.[/caption]

Özel İstanbul Aydın Üniversitesi'nin önünde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda palalar ve silahlar çekildi. Olay sırasında 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, 2 öğrenci de gözaltına alındı.

Olay, Florya'daki özel İstanbul Aydın Üniversitesi'nin bulunduğu Karadeniz Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde stant açarak tur düzenleyen bir grup ile üniversite öğrencileri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre, kavga sırasında bazı öğrenciler stantta çalışanlara pala ile saldırdı. Stantta bulunanlar ise silahla karşılık verdi. Kavga sırasında 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Bu sırada, yakınlarda sahte parfüm operasyonu yapan polis ekipleri olay yerine geldi. Kavgaya müdahale eden polis 2 öğrenciyi gözaltına aldı.

Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, kavga sırasında çevrede bulunan araçlara kurşun isabet ettiği ve araçların camlarının kırıldığı görüldü. Yerde bulunan boş kovanlar da dikkat çekti.

DHA