Yandaş medya,  Halk TV'de yayınlanan 'Halk Arenası programında konuklara "Kadınlı erkekli oturun" dediği için usta gazeteci Uğur Dündar aleyhine kampanya başlattı. Çirkin iftiralarına yazarımız Emin Çölaşan'ı da alet eden havuz medyasına Uğur Dündar'dan cevap geldi.

İKİ DEFA MAHKUM OLDU

Yeni Akit'te yayınlanan ve diğer yandaş medya kuruluşlarının da internet sitelerinde yer verdiği asılsız iddialar için yazarımız Uğur Dündar şunları söyledi:

"Bu iftirayı dile getiren yandaş gazeteci Hüseyin Kocabıyık'ı iki kez mahkum ettirdim. Üçüncü kez yargılanması için de suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca manevi tazminat davası da açtık. Hüseyin Kocabıyık iftirasını Emin Çölaşan Sözcü'deki köşesinde, ben de kitabımda yanıtladım. Nedim Şener'in yazdığı 'İşte Hayatım' adlı kitabın 210'uncu sayfasında bu çirkin iftiraların cevabı yer alıyor. Hürriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök de bu haberleri yalanladı. O dönemde Tansu Çiller savunmasız bir insan değildi, başbakan yardımcısıydı. Kendisine yönelik böyle bir davranışta bulunulmuş olsa onlar da yargı önünde bizden hesap sorabilirdi.  Çiller döneminde asıl iftira, tehdit, ve şantajlara uğrayanlar ben ve değerli dostum Emin Çölaşan'dık. Onlara ait olduğu öne sürülen Öncü Gazetesi ile BTV'de bize ve ailemize edilmedik, söylenmedik küfür ve hakaret  kalmıyordu. Yani o dönemin asıl mağdurları bizleriz. Yazılıp çizilenlerin çirkin bir iftira olduğu buradan da anlaşılıyor."