7 Haziran seçimlerinin ardından AKP tabanındaki "öz eleştiriler" de sürüyor. T24'de konuşan Yeni Akit gazetesi yazarlarından Faruk Köse çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"CHP iktidar olsaydı Müslümanlar bu kadar yozlaşmazdı" diye Köse  Kabataş yalanı için de Erdoğan'a "özür dile" çağrısı yaptı.

T24'e konuşan Köse “AKP döneminde AKP tabanında nelerin değiştiğini” “İslami duygular son derece zayıfladı” şeklinde yanıtladı. Köse  “Örneğin CHP iktidarda olsaydı, bizlere bu kadar hak vermeyebilirdi ama Müslümanların hayatında da bu kadar yozlaşma olmazdı. AKP’yle birlikte bizim kitle bir rehavete kapıldı.” dedi.

ERDOĞAN KABATAŞ İÇİN "YARI ÖZÜR" DİLEMELİ

Faruk Köse, “darbe girişimi” olarak nitelediği Gezi Parkı eylemleri sürecinde ileri sürülen Dolmabahçe Camii’nde içki içildiği ve Kabataş’ta toplu taciz iddialarının ispatlanmadığının hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi “Erdoğan özür dilemeli ama, ‘Beni yanılttılar’ tarzında. Sonuçta bizzat gidip görmüş değil. Kendisine güvendiği kadrolar tarafından getirilen bilgi olmadan öyle bir açıklama yapmazdı herhalde. Bu yüzden, özürden ziyade, ‘Beni yanılttılar’ türünden bir yarı özür gibi olabilir. Eğer bu bilgiler yanlışsa özür dilemesi daha faziletli olur.”

Bir Baykal da MHP'de varmış!

Bir Baykal da MHP'de varmış!



Yandaş kalemden Rıza Sarraf eleştirisi

Yandaş kalemden Rıza Sarraf eleştirisi