Adana'da 12 yaşındaki Alara Atıcı isimli kız çocuğu, evlerinin önünde ölü olarak bulundu. Yapılan ilk incelemede, kız çocuğunun 8'inci kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar ettiği bildirildi.

DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ FARK ETTİ

Acı olay, Adana'nın merkez Çukurova İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saat 05.30 sıralarında devriye gezen polis ekibi, 84206 Sokak'taki Ata 4 Apartmanı'nın önünde yerde kanlar içinde yatan bir kız çocuğu gördü.

[caption id="attachment_950804" align="alignleft" width="600"] FOTO:DHA[/caption]

Polis ekibinin, durumu haber merkezine bildirmesi üzerine ambulans ve çok sayıda polis sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede öldüğü tespit edilen 12 yaşındaki Alara Atıcı'nın, apartmanın 8'inci katındaki evinin penceresinden atladığı belirlendi.

BİR EVİN TEK KIZIYDI

Ailenin tek çocuğu olduğu ifade edilen Alara'nın babası Bahri Atıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müfettiş, annesi Aliye Tülin Atıcı'nın ise öğretmen olduğunu belirtildi. Kızının cesedi başında gözyaşı döken acılı babayı, komşuları teselli etmeye çalışırken, küçük kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.  Alara Atıcı'nın intihar nedenini belirlemek için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. (Gökhan Keskinci/DHA)



İşadamı Mehmet Çevik'i vuran şahıs yakalandı

İşadamı Mehmet Çevik'i vuran şahıs yakalandı