Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde Tunçbilek Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Agah Aşkın'ın makam otomobili, başka otomobille çarpıştı. Kazada makam aracında bulunan AKP Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Belediye Başkanı Agah Aşkın yara almadan kurtulurken, yaralanan AKP Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ile her iki aracın sürücüleri hastaneye kaldırıldı.
Kaza, bugün öğlen saatlerinde Tavşanlı- Kütahya karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın'ın makam şoförü Ahmet Uçar'ın kullandığı 43 UH 191 resmi plakalı otomobil, Sanayi Sitesi kavşağında İsmail Dönmez yönetimindeki 43 US 887 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, makam aracında bulunan AKP Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ile makam aracının şoförü Ahmet Uçar ve diğer aracın sürücüsü İsmail Dönmez yaralandı. Makam aracındaki AKP Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ile Belediye Başkanı Agah Aşkın ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralanan Hilmi Gümüş, Ahmet Uçar ve İsmail Dönmez, 112 ambulansıyla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Milletvekili Vural Kavuncu ile yanındakilerin açılış törenlerine katılmak üzere Tavşanlı İlçesi'nden Kütahya'ya giderken kaza geçirdikleri belirtildi.
(DHA)