Yenimahalle Belediyesi, yaptığı şovlarla adını tüm dünyaya duyuran İranlı illüzyonist Aref Ghafouri’u Yenimahallelilerle buluşturacak. “The Others Extreme” isimli gösterisiyle Başkent seyircisinin karşısına çıkacak Ghafouri, izleyenlere sihirli dakikalar yaşatacak.

İlk olarak 2011 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla ülke genelinde büyük bir şöhret yakalayan ve yine aynı yıl Merlin Ödülleri'nde "Dünyadaki En Ekstrem Sihirbaz" ödülünü alan Aref Ghafouri, Yenimahalle’de sevenleriyle buluşacak. Ücretsiz gösteri, 17 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Heyecan ve adrenalin dolu dakikalar
11 yaşında mentalizmle tanışan ve kendini bu alanda geliştirerek daha önce kimsenin cesaret edemediği gösterilere imza atan Aref, Ankara seyircisine farklı bir tecrübe yaşatacak. Yenimahalle Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleşecek gösteride Aref, birbirinden değişik illüzyonlarla aklın sınırlarını zorlayacak. Zaman zaman şovuna seyircileri de dahil ederek heyecan ve adrenalin dolu dakikalar yaşatacak.

Işınlanma şovu akıllara kazındı
Aref, geçtiğimiz Aralık ayında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına konuk olarak katılmış ve yaptığı ışınlanma gösterisiyle herkesi şoke etmişti. Ankara’da yapılan yayında önce seyircilerden birinin telefonunu İstanbul’daki arkadaşına gönderen Aref, ardından hazırladığı düzeneğin için girerek kendisi de İstanbul’a gitmişti. İstanbul’dan 3G bağlantısı ise stüdyo ile konuştuktan birkaç saniye sonra yanına bir arkadaşına alarak stüdyoya geri gelen Aref, herkesi kendine hayran bırakmıştı.