Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak. Gruptan çıkmak için mutlak suretle kazanması gereken maçta İspanya'da Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak. Atletico Madrid Galatasaray maçı TSİ 21.45'de başlayacak ve Türkiye'de Tivibu'dan canlı olarak izlenebilecek. Fakat maçı yurtdışından izleyecek futbolseverler için başka alternatifler de bulunuyor. Örneğin Almanya'dan izleyecekler için Skysport 8, Azerbeycan izleyecekler için İdman TV ve Az TV gibi kanallar mevcut.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında, Atletico Madrid Galatasaray Vicente Calderon Stadyumu'nda TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecek. Atletico Madrid Galatasaray maçı TivibuSpor'dan naklen ekranlara gelecek. Bu maçı İdman TV'den aşağıdaki link ile izleyebilirsiniz. Atletico Madrid Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar listesi sayfamızda yer almaktadır.

İDMAN TV
Hotbird Frekans:11168
Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400
Fec:5/6
Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat frekanları

Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Frekans : 11747 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

Atletico Madrid – Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacak diğer kanalların listesi:

Arena Sport 1 HD (Hırvatistan)
Arena Sport 2 HD (Sırbistan)
Az Tv (Azerbaycan)
beIN Sport Max 7
beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı)
BT Sport Extra Red Button
OTE Sport 7 HD
Sky Sport 8 (Almanya)
Sport Tv1 (Portekiz)
Supersport Maximo 1
Viasat Xtra 3

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?


İlk 4 maç sonunda 4 puanı bulunan Cimbom’un son 16’ya kalması için bugün Atletico Madrid’i, sonra evinde Astana’yı yenmesi şart. Son hafta Benfica, Portekiz’de Atletico’ya yenilmediği sürece Cimbom, grubu ikinci bitirecek. Sarı-kırmızılılar, bugün kazanamaması durumunda ise 2. tur umutlarını tüketecek, rotasını Avrupa Ligi’ne kıracak.

Galatasaray'da Burak ve Selçuk kart cezalısı


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne 'devam' ya da 'tamam' diyeceği zorlu 90 dakika öncesinde Selçuk İnan ve Burak Yılmaz cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Atletico Madrid - Galatasaray maçında takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Atletico Madrid Galatasaray maçı muhtemel ilk 11'leri


Stat: Vicente Calderon
Hakemler: Nicola Rizzoli, Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini

Atletico Madrid: Jan Oblak, Jesus Gamez, Stefan Savic, Diego Godin, Filipe Luis, Gabi, Tiago Mendes, Koke, Antoine Griezmann, Yannick Carrasco, Fernando Torres

Galatasaray: Fernando Muslera, Jason Denayer, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Bilal Kısa, Jose Rodriguez, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Umut Bulut.