Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Atletico Madrid - Real Madrid maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Atletico Madrid - Real Madrid maçı ile bilgiler haberimizde. Atletico Madrid - Real Madrid maçı kadroları nasıl olacak?

La Liga'nın 22. haftasında gözler Atletico Madrid-Real Madrid derbisine çevrildi. Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Lider Real Madrid, saat 17'den itibaren NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak maçta, 7 puan gerisinde bulunan Atletico Madrid'e konuk olacak.

ATLETICO MADRID'DE SIMEONE FARKI

Diego Simeone, Atletico Madrid'in başına geçinceye dek, Madrid derbisinin sonucu neredeyse önceden belliydi. Rakibine büyük üstünlük kuran Real Madrid, tam 14 yıl boyunca, tek bir derbi bile kaybetmemişti. Ancak Simeone'nin Atletico Madrid'in başına geçmesiyle tablo çarpıcı şekilde değişti. Geçen sezon şampiyon olan Atletico Madrid, Real Madrid'i bu sezon önce İspanya Süper Kupası'nda yendi; ardından Kral Kupası'ndan eledi. Ligin ilk yarısında Santiago Bernabeu'da oynanan maç da, Arda Turan'ın golüyle, Atletico Madrid'in zaferi ile sonuçlandı. Atletico Madrid, Sergio Ramos, son saniyelerde kafa golünü atmasa, Real Madrid'i takıntı haline getirdiği 10. şampiyonlar ligi şampiyonluğundan edecekti.

ARDA TURAN, REAL MADRİD'E KARŞI FORMA GİYECEK Mİ?

Atletico Madrid, son dönemde Madrid derbilerinde üstünlüğü ele geçirse de, lig'de ezeli rakibinin 7 puan gerisinde bulunuyor. Bu da olası yenilgi halinde, Atletico Madrid'in şampiyonluk unvanını koruma şansının çok azalacağı anlamına geliyor. Atletico Madrid'de Antoine Griezmann son haftalarda çok formda. Geçen hafta 2 gol atan Mario Mandzukiç de, beklenen katkıyı vermeye başladı. Sakatlığı nedeniyle Eibar deplasmanında forma giyemeyen Arda Turan'ın ise derbide takım arkadaşlarına katılması bekleniyor.

RONALDO, ATLETICO MADRID MAÇINDA SAHADA

Atletıco Madrid - Real Madrid maçında cezası biten Ronaldo sahada yer alacak. Real Madrid ise Sevilla ile oynanan erteleme maçından yaralı çıktı. Sevilla karşısında, takımın temel direklerinden Sergio Ramos ve James Rodriguez'i sakatlığa kurban veren Real, cezalı duruma düşen Marcelo'dan da yararlanamayacak. Eflatun-beyazlılarda Pepe'nin sakatlığı da sürüyor. Ancak iyi haber; Cristiano Ronaldo'nun takıma dönecek olması. Cordoba maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sadece 2 maç ceza alan Ronaldo, derbide, Benzema ve Bale'den oluşan forvet hattına katılacak.

REAL MADRID, ATLETICO MADRID MAÇINDAKİ EKSİKLİKLER

Sevilla maçında sakatlanan Real Madridli futbolcu Rodriguez 2 ay, Sergio Ramos ise 3 hafta sahalardan uzak kalacak. İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) lideri Real Madrid'de, hafta sonunda Atletico Madrid'e karşı oynanacak derbi maç öncesi 3 eksik bulunuyor.

Sevilla maçında sakatlanan futbolcu James Rodriguez'in sağ ayak tarağında kırık bulunuyor ve bugün ameliyata alınacak. Kolombiyalı Rodriguez'in en az 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Aynı maçın başında sakatlanarak oyundan çıkan Sergio Ramos'un ise sol bacak arka üst adalesinde kas kasılması olduğu açıklandı. İspanyol basını Ramos'un tedavisinin 3 hafta süreceğini yazdı.

La Liga'nın 22. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü oynanacak derbi maçta Real Madrid'de sarı kart cezalısı Marcelo da forma giyemeyecek.

ATLETICO MADRID REAL MADRID MUHTEMEL 11'LER

Atletico Madrid 4-4-2
Moya
Juanfran - Miranda - Diego Godin - Guilherme siqueira
Gabi - Tiago - Arda Turan - Koke
Mario Mandzukiç - Antoine Griezman

Real Madrid 4-3-3
Iker Casillas
Dani Carvajal -  Nacho - Raphaël Varane -  Fábio Coentrão
Toni Kroos -  Sami Khedira -  Isco
Gareth Bale -  Cristiano Ronaldo -  Karim Benzema



Atletico Madrid - Real Madrid Arasında Oynanan Son 5 Maç

15.01.2015    Real Madrid    2 x 2    Atletico Madrid
07.01.2015    Atletico Madrid    2 x 0    Real Madrid
13.09.2014    Real Madrid    1 x 2    Atletico Madrid
22.08.2014    Atletico Madrid    1 x 0    Real Madrid
20.08.2014    Real Madrid    1 x 1    Atletico Madrid