Beşiktaş Karabük maç özeti haberimizde. Ziraat Türkiye Kupası C grubunda Beşiktaş ile Karabükspor İstanbul'da karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Beşiktaş Karabük maçını, ev sahibi ekip rahat bir oyunla 3-0 kazanmayı başardı. Beşiktaş Karabük maçının özetini, golleri ve önemli anlarını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Karabük maçı geniş özeti izle

Geçtiğimiz Pazartesi günü Galatasaray’ı yenerek Süper Lig’de liderliğini sürdüren Beşiktaş, Karabük maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıktı. Mart ayında sakatlanan Veli Kavlak, Beşiktaş Karabükspor maçı ile 9 ay aradan sonra yeşil sahalara geri dönüş yaptı..

Gökhan Töre’nin de ilk 11’de yer aldığı maçta Şenol Güneş, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun ikilisine forma verdi. Beşiktaş’ın galibiyet gollerini 45 ile 67. dakikalarda Cenk Tosun ve 59. dakikada Kerim Frei kaydetti. Siyah-beyazlılar grubun ikinci maçında 22 Aralık Salı günü Sivas Belediye ile deplasmanda karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ 3-0 KARABÜKSPOR


Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Volkan Bayarslan, Yusuf Bozdoğan, Habip Tiryaki

Beşiktaş: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Milosevic, Pedro Franco, Dusko Tosic, Gökhan Töre (Dk. 68 Ramon Motta), Veli Kavlak (Dk. 71 Eslem Öztürk), Necip Uysal, Kerim Frei, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun (Dk. 77 Muhammed Enes Durmuş)

Kardemir Karabükspor: Ercüment Kafkasyalı, İzzet Yıldırım, İsmail Dinler, Cemil Adıcan, Elvis Kokalovic (Dk. 46 Alpay Koçaklı), İlhan Depe (Dk. 46 Mert Güney), Ionut Neagu, Köksal Yedek, Bekir Ozan Has, Recep Aydın (Dk. 63 Murat Akın), Marius Alexe

Goller: Dk. 45+1 ve 67 Cenk Tosun, Dk. 59 Kerim Frei, (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 55 Cemil Adıcan (Kardemir Karabükspor)

Grubun diğer maçında 1461 Trabzon, Sivas Belediye’yi 7-1 mağlup etmişti.