Beşiktaş Trabzon maçı 22 Ağustos akşamı oynandı ve karşılaşma Trabzon'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçı karçıdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanuz haberimizin devamındaki bağlantı ile Beşiktaş Trabzonspor maçı geniş özet ve gollerine erişebilirsiniz.

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'nda karşılaştılar. Beşiktaş'ın maç öncesi ısınma sırasında giydikleri tişörtlerinde "Şehitler Ölmez" yazısı maça damgasını vurdu. Beşiktaş - Trabzonspor maç özeti, maçın önemli anları ile maçın geniş özetini izleyebileceğiniz bağlantı haberimizde. Beşiktaş Trabzon maç özeti izle.

Beşiktaş Trabzonspor maçından önce terör saldırılarında şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensupları ile hayatını kaybeden vatandaşların anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Beşiktaş da Trabzonspor da maç sırasında siyah kol bandı taktı.

Karşılaşmayı tribünden takip eden, uzun süre "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde tempo tutan Beşiktaşlı taraftarlar da saygı duruşundan önce üzerinde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazan dev Türk bayrağını açtı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Super Lig 2015-2016 sezonu 2. hafta karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadında Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş Trabzonspor maçını Ankara bölgesinden Ali Palabıyık yönetti. Yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ve Serkan Çimen yaparken, 4. hakem ise Serkan Gençerler idi. Karşılaşmanın 5. hakemi Alper Ulusoy, 6. hakem ise Serkan Tokat. Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasında resmi olarak 26895 seyirci olduğu açıklandı.

Beşiktaş Trabzon maç kadroları

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Beck, Rhodolfo, Ersan Adem, Motta orta sahada; Atiba, Oğuzhan, Quaresma forvette ise Olcay, Cenk Tosun ve Gökhan Töre 11'i ile başladı. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde Günay, Necip, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Sosa, Kerim Frei ve Mario Gomez vardı.

Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Cavanda, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Constant orta sahada; Özer, Mbia, Okay forvette ise Yusuf Erdoğan, N'doye ve Erkan Zengin 11'i ile sahaya çıktı. Trabzonspor yedek kulübesinde; Esteban, Salih Dursun, Medjani, Alper Uludağ, Aytaç Kara, Sefa Yılmaz ve Cardozo bulunuyordu.

90 dakikanın sonunda gülen taraf Trabzonspor oldu. Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin'in attığı gollerle deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenmeyi başardı. Beşiktaş'ın tek golü ise Quaresma 'dan geldi. Aynı zamanda Quaresma golden bir dakika sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

Karşılaşma Beşiktaş'tan Cenk Tosun'un vuruşuyla başlıyor.

Dakika 7 Trabzonspor atağında Erkan Zengin sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 9 Trabzonspor atağında Mustafa Yumlu ceza sahası içine gelen topa kafayı vurdu ama top auta çıktı.

Dakika 11 Beşiktaş atağında Gökhan Töre sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 15 Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, N'doye kafayı vurdu ama top auta çıktı.

Dakika 17 Beşiktaş atağında Olcay ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Onur son anda topu üstten kornere çeldi.

Dakika 23 Trabzonspor'da Mbia rakibi Olcay'a yaptığı müdahele sonucunda sarı kart gördü.

Dakika 24 Beşiktaş'ta Motta rakibi Mbia'ya yaptığı müdahele sonucunda sarı kart gördü.

Dakika 25 Trabzonspor atağında Erkan Zengin ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 34 Beşiktaş atağında Olcay ceza sahası içine uzun oynadı ama kaleci Onur kalesini terkederek tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 38 Topla Oynama Oranı: Beşiktaş: % 65 - Trabzonspor: % 35

Beşiktaş Trabzonspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

Dakika 48 Beşiktaş atağında Quaresma sağ çaprazdan kaleye ayağının dışıyla vurdu ama top üstten auta çıktı.

49. dakika Beşiktaş'ın gole çok yaklaştığı an oldu. Cenk Tosun sol kanattan hızla ilerledi, ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi, Gökhan Töre gelişine vurmadı topu düzeltti kaleye vurdu ve kaleci Onur son anda topu kornere çeldi.

53. dakikada Trabzonspor'un golü geldi. Trabzonspor Yusuf Erdoğan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.M`bia'nın sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Dame N'Doye kafayla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Yusuf Erdoğan'a topu indirdi, Yusuf Erdoğan şutunu vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Dakika 57'de Beşiktaş beraberliği yakalıyor. Beşiktaş Ricardo Quaresma'nın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor. Quaresma sağ kanattan kaleye doğru ortasını yaptı ve top direğe çarparak kaleci Onur'un bakışları arasında ağlarla buluştu.

59. dakikada beraberlik golünü atan Quaresma kırmızı kart gördü. Beşiktaş'ta Quaresma hakemin düdüğünden önce topa vurduğu için ikinci sarı karttan Kırmızı Kart gördü.

Dakika 61' Beşiktaş atağında Gökhan Töre ceza sahası önünden kaleye yerden sert vurdu ve top az farkla auta çıktı.

64. dakikada Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği oldu. Çıkan oyuncu 23 numarayla Cenk Tosun Giren oyuncu 33 numarayla Mario Gomez.

Dakika 68 Beşiktaş atağında Oğuzhan topla ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

69 Dakika: Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Olcay Giren oyuncu 20 numarayla Necip.

Dakika 72' Beşiktaş atağında Gomez ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.

73' Dakika: Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 5 numarayla Okay Yokuşlu Giren oyuncu 6 numarayla Medjani.

74' Dakika Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Özer Giren oyuncu 9 numarayla Sefa.

76. dakikada Beşiktaş atağında Gomez ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

77 dakikada Beşiktaş atağında Motta sol kanattan kaleye doğru ortasını yaptı ama kaleci Onur son anda topu çıkardı.

84 dakikada Trabzonspor bir kere daha öne geçti. Erkan Zengin'in Trabzonspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. Erkan Zengin savunmadan seken topa ceza sahası dışında sol çaprazdan sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

85 dakikada Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Oğuzhan Giren oyuncu 21 numarayla Kerim Frei.

86 dakika: Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 32 numarayla Yusuf Erdoğan Giren oyuncu 24 numarayla Salih Dursun.

90. dakikada Trabzonspor 3. gole çok yaklaştı. Sefa sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Mbia gelişine vurdu ve kaleci Tolga son anda topu köşeden çıkardı.

Hakem Ali Palabıyık maçı bitiren düdüğü çaldı ve Trabzonspor Atatürk Olimpiyat Stadında karşılaşmayı 2-1 kazanıyor, 2. haftayı 3 puanla kapattı.