Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile Süper Lig'de 10. hafta maçları tamamlanmış olacak. Lider Beşiktaş, rakipleri ile arasındaki farkı korumak için maçtan galip ayrılmak, galibiyet serini sürdürmek istiyor. Beşiktaş Kasımpaşa maçını haberimizde Lig TV canlı izle bağlantısı ile seyredebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçları Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile tamamlanıyor. Süper Lig'in en formda takımı olarak dikkat çeken Beşiktaş, bugün Kasımpaşa’yla karşı karşıya geliyor. Rıza Çalımbay yönetimindeki Kasımpaşa’yla oynanacak kritik 90 dakika saat 21.45’te başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndaki müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Beşiktaş Kasımpaşa maçı canlı izle linki hemen aşağıdadır.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE (LİG TV İZLE)

Üst üste 4 galibiyet alarak, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin önünde bulunan Beşiktaş, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak için Kasımpaşa maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Ağrıları sebebiyle Antalya’ya karşı oynayamayan ve riske edilmeyen Gökhan Töre ile Sosa bugün Kasımpaşa maçında sahada yerini alacak. Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersan Adem Gülüm ise Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da ise sakatlıkları bulunan Orhan Şam ve İsmail Ayaz yok.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI İLK 11'LERİ

BEŞİKTAŞ : Tolga, Beck, Rhodolfo, Milosevic, İsmail, Atiba, Necip, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Gomez

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel, Bozhikov, Titi, Veigneau, Andre Castro, Donk, Tunay, Scarione, Adem, Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay