Bodrum'da büfe işleten 33 yaşındaki Mehmet Şeref Başarır, 3 el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.Jandarma, olay yerinin 30 metre ilerisinde terk edilmiş olarak bulunan ve bir doktora ait olduğu belirlenen İstanbul plakalı bir cipi incelemeye alırken, Başarır'ın katil ve katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

Bugün saat 08.00 sıralarında, Turgutreis Mahallesi, Peksimet Mevkii yakınlarında, yol kenarında yüzü koyun yatan bir erkek cesedi görenler, '156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayıp, durumu bildirdi. Sevk edilen jandarma ekipleri, tabancayla vurularak öldürülen kişinin evli, 2 çocuk babası, büfe işletmecisi Mehmet Şeref Başarır olduğunu belirledi. Baş, göğüs ve beline isabet eden 3 kurşunla öldürüldüğü belirlenen Başarır'ın başında da darp yarasına rastlandı. Daha önce çete ve uyuşturucu suçlarından jandarmada kaydı olduğu belirlenen Başarır'ın iki elindeki ameliyat eldiveni olduğu dikkat çekti. Olay yerine 30 metre uzaklıkta terkedilmiş olarak bulunan ve bir doktora ait olduğu belirlenen cip incelemeye alındı. Jandarmanın herhangi bir kan izine rastlanmayan cipin sahibinin ifadesine başvurduğu ifade edildi.

Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Başarır'ın önce Bodrum Devlet Hastesi Morgu'na kaldırılan cesedi, daha sonra otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, Başarır'ın katil ve katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.