Bu Tarz Benim yarışması yayınlandığı ilk günden beri fenomen hale geldi. Neredeyse programın her bölümünde yarışmacılar bir tartışma yaşanıyor. Melisa Şahin ismi bu tartışmalarda başı çekiyor. Melisa Şahin'in Bu Tarz Benim'de tartışmadığı yarışmacı, fırça yemediği jüri üyesi yoktur. Rahat tavırları ve sivri diliyle dikkat çeken Melisa Şahin'in olaysız günü yok programda. Bu yüzden herkes Melisa Şahin kimdir merak ediyor. Peki Melisa Şahin kimdir?

MELİSA ŞAHİN'DEN DAVA AÇACAĞIM UYARISI

Melisa, “Çok ciddi olan tahammül edemediğim, katlanamadığım kişi o. Şahsıma yönelik ağır bir hakaret geldiği durumda yarışmacıya dava açacağım diyen benim. Açmayı düşündüğüm kişide Nihal’di” deyince Nihal sinirlenerek “Ne dedim diye bana dava açacaksın pardon?

Sende beni rahatsız ediyorsun. Öyle hızlı başladın ki yaptığın herşey bana dokunuyor. Bu benim dizginlenmiş halim” dedi. Program sonrası Melisa Şahin’le yapılan röportajda dava konusunda ciddi olduğu görülüyor.

MELİSA ŞAHİN KİMDİR?

25 yaşında olan Melisa Şahin bugüne kadar sunuculuk ve modellik yapmıştır. 1.78 boyunda olan Melisa Şahin 55 kilodur. Hayvansever Melisa Şahin yarışmayı kazandığı takdirde sokak hayvanlarına yardımcı olacağını belirtmiştir. Yarışmacının hobileri arasında binicilik sporu vardır. Bildiği diller: İngilizce, Korece ve İtalyanca. Güzel manken Model Of Turkey üçüncüsüdür. Kanal T’de Melisa ve Moda programının sunuculuğunu yapmıştır.

Geçtiğimiz hafta arkadaşı Derya'yı Nişantaşı'nda çok pahalı bir mağazaya götürürek alışveriş yapan Melisa Şahin Nur Yerlitaş'tan oldukça sert bir tepki aldı.