Çaykur Rizespor ile Beşiktaş bu akşam Ziraat Türkiye Kupası grup maçında karşı karşıya gelecekler. Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı, Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak. 20.30'da başlayacak olan Çaykur Rizespor Beşiktaş karşılaşmasını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Çaykur Rizespor Beşiktaş maçını Ahaber'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ahaber canlı izleme linkini aşağıda sizler için hazırladık.

ÇAYKUR RİZESPOR BEŞİKTAŞ MAÇI AHABER CANLI İZLEME LİNKİ

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçına hazır

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Çaykur Rizespor ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda, sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Çek futbolcu Tomas Sivok da takımla birlikte çalıştı. Antrenmanın ilk bölümünde istasyon çalışması yapan siyah-beyazlılar, daha sonra yarı sahada taktik uygulamalar üzerinde durdu. Antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

Beşiktaş'ın kupa mücadelesi öncesi yaptığı son antrenmana sakatlıkları süren Atiba Hutchinson ve Cenk Tosun katılmadı.

Beşiktaş Çaykur Rizespor ile üst üste iki maç yapacak

Siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de olmak üzere Çaykur Rizespor ile üst üste iki maç yapacak. F Grubu'nu lider tamamlamayı garantileyen Çaykur Rizespor ile ilk maçını kupada yapacak Beşiktaş, bugün Rize'ye gidecek. Maç günü özel uçakla Trabzon'a hareket edecek siyah-beyazlı ekip, buradan karayoluyla Rize'ye geçecek.

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki kupa maçı, bugün saat 20.30'da Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Beşiktaş, 8 Şubat Pazar günü saat 19.00'da ise Çaykur Rizespor ile bu kez lig mücadelesinde karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, rakibiyle yapacağı karşılaşmalar nedeniyle kupa mücadelesinin ardından İstanbul'a dönmeyecek ve hazırlıklarını Rize'de sürdürecek.

Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son hafta maçında yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, fubolcular basına açık ilk 15 dakikalık bölümde koşu ve pas çalışması yaptı. Çaykur Rizespor, daha sonra taktik ağırlıklı çalışmayla hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmanda, izinli olan Kağan Söylemezgiller ile yeni transfer Kyle Lafferty yer almadı. Deniz Kadah ise hafif sakatlığı nedeniyle doktor kontrolünde takımdan ayrı çalıştı.