Habip ATAM (SÖZCÜ)

İstanbul’da sigara isteyen bir kişiye “Sigaram yok” dediği için bıçaklandığını iddia eden kadının, vahşete imza atan anne adayı olduğu iddia edildi.. Zeynep Y.’nin kocasından olan karnındaki çocuğu düşürmek için kendisini sevgilisine bıçaklattığı öne sürüldü

Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Tennure Sokak’ta geçtiğimiz hafta karnından bıçaklanan Zeynep Y., Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.  1.5 aylık hamile olan kadın, ifadesinde, “20 yaşlarında bir genç sigara istedi. Yok dedim beni bıçakladı” dedi.



BIÇAKLAYAN SEVGİLİSİ ÇIKTI

Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu bilgi üzerine  araştırma başlatıldı. Çalışmalarda, Zeynep Y.’nin ifadelerinde bazı çelişkileri olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası görüntüleri incelenince zanlının, kadının sevgilisi Hamza T.(25) olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Hamza T.' nin ifadesinde tüyler ürperten iddia ortaya çıktı.

SEVGİLİSİNE KENDİSİNİ BIÇAKLATTI

Bu iddiaya göre; Zeynep Y. önceki yıl kocasından ayrıldı. Ardından tanıştığı Hamza T. ile birlikte yaşamaya başladı. Zeynep Y. 2 ay önce eski kocasına geri döndü. Eşiyle olan birlikteliğinden hamile kaldı. 2’ince kez bir araya gelen çiftin beraberliği kısa sürdü.  Kocasından yine ayrılan Zeynep Y., geçtiğimiz hafta Hamza T. ile buluştu. Bu buluşmada hamile olduğunu söyleyen Zeynep Y.’nin bir plan yaptığı öne sürüldü.  Buna göre, Zeynep Y.; sevgilisi Hamza T. ile evlenmek için çocuğunu düşürmeye karar verdi.  Bunun için de kendisini sevgiline bıçaklattı. Hamza T.'nin bu iddialarını kabul etmeyen Zeynep Y.'nin hastanedeki tedavisi sürerken, çocuğun düşme ihtimalinin devam ettiği öğrenildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaya çıkarılan olayın ardından Hamza T. adliyeye sevk edildi.