Özellikle Alevilere yönelik ırkçı söylemleri ile bilinen "Ak Troll" Taha Ün, Emine Erdoğan'ın özel kalem müdüresi Sema Silkin ile önceki gece dünya evine girdi. Ün’ün düğününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İslam ile İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım ve yeraltı aleminin ünlü ismi, Ergenekon sanığı Sedat Peker de katıldı.



Ün’le, Silkin’in nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken çiftin şahitliklerini, Tayyip ve Emine Erdoğan’ın yanısıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İHH Başkanı Bülent Yıldırım yaptı.



Beylerbeyi Sarayı’ndaki törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ergenekon davası sanığı Sedat Peker ve İHH Başkanı Yıldırım’ın samimi sohbeti dikkat çekti.

PROVOKATİF TWEETLERİYLE TANINIYOR

Taha Ün, nikah törenine katılan ya da kendisini arayarak kutlayanlara provokatif söylemleri ile ünlendiği Twitter üzerinden teşekkkür etti.

Taha Ün özellikle Gezi Direnişi sürecinde attığı tweetlerle gündeme gelmişti.  Taha Ün, Twitter'da "Demek ki neymiş, Berkin teröristmiş", "Sünni olsun çamurdan olsun. Husi'lere karşı Suud ordusunu destekliyorum. Vurdukları isabet etsin inşallah" gibi tepki çeken birçok paylaşımda bulunmuştu.



3 partiden Erdoğan'a ret!

3 partiden Erdoğan'a ret!





Deniz Baykal'dan 'yolsuzluk' çıkışı!

Deniz Baykal'dan 'yolsuzluk' çıkışı!