Şenol GEZER - SÖZCÜ

İstanbul'da bir adreste uyuşturucu kullanıldığını belirleyen polis, yaptığı baskınla 9 kişiyi gözaltına aldı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu bulunurken, "sera" özelliği kazandırılmış bir odada saksılara ekilmiş hint keneviri ele geçirildi.

3'Ü KADIN 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada,  Sanayi Mahallesi'ndeki bir adreste uyuşturucu kullanıldığını belirlendi. Hemen sivil ekipler harekete geçti. Baskında, adresteki 3'ü kadın 8 kişi ile ev sahibi A.K.A. gözaltına alındı.



DÜZENEK POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İlçe ekipleri tarafından adreste yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu kullanmak üzere hazırlanmış düzenekler bulundu. Evdeki odalardan birine giren sivil ekipler, mini bir "sera"yla karşılaştı. Projektör cihazı ile gündüz özelliği kazandırılmış, havalandırma düzeneği hazırlanmış odada 5 saksı ve 4 pet bardak içindeki toprağa ekilmiş hint keneviri ele geçirildi.
 
EV SAHİBİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüphliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.  R.M.M. (22),  Y.A. (22), S.D. (22) isimli 3 kadınla; F.Ö. (20), B.A. (21), O.B.K. (22), M.C.D. (17), O.G. (23) adlı gençlere uyuşturucu kullanmaktan adli işlem yapıldı. Ev sahibi A.K.A. (26) ise uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçlamasıyla tutuklandı.