Başak KAYA / ANKARA



Kerem Kılıçdaroğlu, İngilizce öğrettiği Koreli gençlerle bu hatıra fotoğrafını çektirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem ise Güney Kore’de harçlığını çıkarmak için İngilizce ders veriyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan’ı yakından tanıyor. Bilal Erdoğan 35 yaşında... Aile dostu işadamı Remzi Gür’ün bursuyla Amerika’da okudu. Gemicikleri var, vakfı var, genç yaşında milyonlarca liraya hükmediyor. Hemen hemen bir bakan kadar sıklıkla kamuoyunun karşısına çıkıyor. Ve hemen hemen bir bakan kadar itibar görüyor.

GÜNEY KORE’DE BURSLU OKUYOR

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem ise 33 yaşında. Kamuoyu pek tanımıyor. Ankara’da Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Hedefinde akademisyenlik var. Bir Kore Vakfı’ndan aldığı dil eğitimi bursuyla İngilizce öğrenmek üzere Güney Kore’ye gitti. Masraflarını çıkarmak için çocuklara İngilizce ders veriyor. Kemal Kılıçdaroğlu SÖZCÜ’ye “Bu işe bir arkadaşına yardım etmek için başladı’’ dedi. Oğlu Kerem’le ile internet üzerinden görüştüklerini ifade eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Burslu okuyor. Her istediğinde Türkiye’ye gelemiyor. Annesiyle her gün konuşuyorlar. Ben de ona (Oğlum annen sayesinde Türkçeyi hiç unutmayacaksın) diye takılıyorum.’’

İKİSİNİN KULVARLARI DA DÜNYALARI DA FARKLI




Kerem Kılıçdaroğlu ne kadar gerideyse, Bilal Erdoğan o kadar ön planda olmayı seviyor. Biri babasının mitingini sahne gerisinden izliyor, diğeri açıkça AKP için oy istiyor.