Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle yol kenarındaki baklavacı dükkanına girdi.




Kaza, saat 19.30 sıralarında Terzialiler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Nursel Çalışkan kullandığı 34 ZR 926 plakalı otomobilini park etmek istediği sırada fren yerine gaza basınca otomobilinin kontrolünü kaybetti. Otomobil kaldırımda bulunan masaları devirdikten sonra baklavacı dükkanına girdi. Kaza sırasında kaldırımda ve dükkan da kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Kazayı yara almadan atlatan Nursel Çalışkan kendi imkanlarıyla otomobilinden çıkarken, kazanın şokuyla uzun süre ağladı. Otomobilin çarptığı dükkanın camları kırılırken dükkanın içinde de hasar oluştu.

İşyeri sahibi Halil Dinç, "Kaza sırasında ben tezgahın arkasındaydım. Kıl payı kurtuldum. Allahtan o sırada içeride müşteri yoktu" diye konuştu.

Kaza sonrası şok geçiren Çalışkan, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol amaçlı Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından dükkana giren otomobil çekiciyle dükkandan çıkarılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   DHA