Çorum'da meydana  gelen  trafik kazasında freni tutmayan kömür yüklü TIR, kırmızı ışıkta altı araca çarpıp 300 metre gittikten sonra yan yatarak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.


Çorum'da 38 yaşındaki Osman Ongu yönetimindeki 19 LN 966 plakalı kömür yüklü TIR, çevre yolu Buharaevler kavşağında frenler tutmayınca kırmızı ışıkta bekleyen bir  yolcu  otobüsü ile  4 araca çarptıktan sonra yaklaşık 300 metre sürüklendi. TIR, daha sonra bir aracı daha sürükleyerek  yan yatıp devrildi. Kazada TIR sürücüsü Ongu ile Kemal Ağca (67) ve Oğuzhan Türker (23) yaralandı. TIR'ın sürüklediği otomobilin sürücüsü Kemal Ağca sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu 20 dakikada kurtarıldı. Üç yaralı daha sonra ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Olay yerinde toplanan vatandaşlar ceh telefonları ile hurdaya dönen araçlarıve kurtarma çalışmasını görüntülemeye çalıştı. Polis, çalışmaları engelleyen meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırmakta güçlük çekti. Trafik akışının aksadığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.