Süper Lig'in lideri Galatasaray, bugün Türk Telekom Arena'da İstanbul Başakşehir'i konuk ediyor. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak. Galatasaray, geçen hafta derbi maçında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesine rağmen averajla Beşiktaş'ın önünde yer alarak liderliğini sürdüren sarı-kırmızılı ekip, kendi seyircisi önünde 3 puan arayacak.

Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibine 4-0 kaybeden Galatasaray, sergilediği istikrarlı futbolla dikkati çeken ve ligin en az gol yiyen (15) takımı olan İstanbul Başakşehir önünde kritik bir mücadele verecek.

GALATASARAY İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI YAYIN LİG TV

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Galatasaray İstanbul Başakşehir maçını Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

İstanbul Başakşehir maçı öncesi Galatasaray'da cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Burak Yılmaz ve Hakan Balta'nın yanı sıra bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo ile sağ üst ön adale grubunda zorlanma bulunan Semih Kaya'dan faydalanamayacak.

Takımda Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Yekta Kurtuluş ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray ile İstanbul Başakşehir arasındaki 14. randevu

Galatasaray ile İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de 14. kez karşı karşıya gelecek. Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 13 maçtan 8'ini Galatasaray, 3'ünü İstanbul Başakşehir kazandı, 2'si de berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın 23 golüne, İstanbul Başakşehir 15 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçı ev sahibi ekip 4-0 kazandı.

GALATASARAY İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY (4-2-3-1)
Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Olcan, Selçuk, Hamit, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR (4-5-1)
Volkan, Uğur, Gençer, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Sedat, Badji, Visca, Alpaslan, Semih(M.Batdal).