Galatasaray ile Torku Konyaspor, bugün haftanın açılış maçında TT Arena’da kozlarını paylaşacak. Galatasaray, zorlu mücadeleyi kazanarak liderlik koltuğuna oturmak ve şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki farkı artırmak istiyor. Galatasaray - Torku Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda bilgisi ile birlikte Galatasaray ve Torku Konyaspor takımlarında son durumlar nedir, cezalı ve sakat oyuncuların durumları hakkındaki bilgileri haberimizde derledik.

GALATASARAY'DA SON DURUM

Galatasaray’da sakat oyuncuların birer birer iyileşmesi ve cezalıların da azalmasıyla kadro yine ideal sayıya yaklaştı. Sarı-Kırmızılı ekipte kart cezalısı Telles bugün kadroda olmayacak. Ayrıca kondisyon çalışmalarına başlayan Hamit’in da maç eksiği nedeniyle kadro dışı kalması bekleniyor.

Galatasaray'da Torku Konyaspor maçı öncesinde Fernando Muslera, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın, Umut Bulut ve sakatlığı tam olarak geçmeyen Hamit Altıntop sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Torku Konyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda ligin 31. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

TORKU KONYASPOR'DA SON DURUM

Kocaman’ın takımı Konyaspor’da 3 önemli sakat var. Yabancı oyunculardan Fuchs, Felgueiras ve Vokovic’in sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncular, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'de 38 puanla 9. sırada bulunan Aykut Kocaman'lı Torku Konyaspor'da Kokalovic cezası nedeniyle Galatasaray maçında oynayamayacak. Sakatlıkları bulkunan Vukovic ve Marica da karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik direktör Aykut Kocaman, hafta boyunca savunmadaki eksikler üzerine oyuncularından özellikle maçın başında dikkatli olmaları yönünde uyarılar yaptı. Galatasaray'ın maça baskıyla başlayacağını düşünen Kocaman, antrenmanlarda yaptırdığı hızlı hücum çalışmaları ile skor üretmeyi amaçlıyor.

GALATASARAY - TORKU KONYASPOR

STAT: TT Arena
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Barış Şimşek

GALATASARAY - TORKU KONYASPOR MUHTEMEL İLK 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Sneijder, Emre, Yasin, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

TORKU KONYASPOR: Kaya, Ömer Ali, Ali Turan, Selim, M.Uslu, Uğur İnceman, Djalma, Ali Çamdalı, M.Güven, Torje, H.Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman