Beşiktaş, Gaziantep deplasmanından 4-0 farklı bir skorla dönüyor. Süper Lig'de ilk hafta Mersin deplasmanında da 5-2 gibi farklı bir skor elde eden Beşiktaş, yine bir deplasmandan farklı dönüyor. Beşiktaş Gaziantep maçı özeti, maçın golleri video linki ve maçın anlatımı haberimizde.

GAZİANTEPSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş Gaziantep maçının özeti için yukarıdaki linke tıklamanız yeterli. Beşiktaş'a Gaziantep deplasmanında farklı skor getiren maçın gollerini Oğuzhan, Kerim Frei, Olcay Şahan ve Cenk Tosun attı. Beşiktaş maçının golleri videosu haberimizde. Beşiktaş Gaziantep maçının anlatımı ve maçın önemli dakikaları, maç kadroları haberin detayında.

GAZİANTEP BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI

8. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Gökhan Töre, topu sağ çaprazdan ceza alanında bulunan Olcay Şahan'a aktardı. Bu futbolcunun altıpas içerisinde Sosa'ya doğru indirdiği meşin yuvarlağa, Arokoyo müdahale ederek tehlikeyi önledi.

19. dakikada sağ kanattan gelişen atakta, Gökhan Töre'nin ara pasında meşin yuvarlakla ceza alanı içerisinde buluşan Sosa, rakibini çalımlayarak kalenin hemen önündeki Gomez'e pas çıkardı. Kaleye sırtı dönük şekilde topla buluşan Gomez, iyi dönemeyince önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.

31. dakikada Tosic sol kanattan ceza sahasına ortaladı. Gomez'in topu düzelttikten sonra dar açısına rağmen sol çaprazdan vuruşunda, kaleci Karcemarskas üzerine gelen topu uzaklaştırdı.

İlk yarı golsüz sona erdi.

76. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ceza yayı üzerinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Oğuzhan Özyakup, güzel bir vuruşla topu kaleci Karcemarskas'ın uzandığı köşeden ağlarla buluşturdu: 0-1.

83. dakikada penaltı atışını kullanan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

87. dakikada Beşiktaş, Olcay Şahan ile farkı 3'e çıkardı. Cenk Tosun'un ara pasıyla savunmanın arkasına sarkarak hızla ceza sahasına giren Gökhan Töre, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda arka direkte uygun durumda bulunan Olcay Şahan'ı gördü. Bu futbolcu, gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı: 0-3.

90. dakikada Beşiktaş, skoru 4-0 yaptı. Necip Uysal'ın pasıyla Gaziantepspor savunmasının arkasına sarkan Gökhan Töre'nin sağdan ceza sahasına gönderdiği topu, Kerim Frei düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

Beşiktaş karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Arokoyo, Vranjes, Marcal, Abdülkadir Kayalı (Dk. 77 Erdem Şen), Abuda (Dk. 85 İsmail Haktan Odabaşı), Larsson, Chibuike, Camara, Muhammet Demir (Dk. 64 Orkan Çınar)

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 88 Kerim Frei), Gökhan Töre, Sosa (Dk. 46 Cenk Tosun), Olcay Şahan, Gomez (Dk. 78 Necip Uysal)

Goller: Dk. 76 Oğuzhan Özyakup, Dk. 83 Cenk Tosun (Penaltıdan), Dk. 87 Olcay Şahan, Dk. 90 Kerim Frei (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 47 Arokoyo, Dk. 75 Abdulkadir Kayalı (Gaziantepspor), Dk. 51 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)