Güray Vural, Galatasaray'a mı transfer oluyor? TRT Spor'da yorumculuk yapan eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, Galatasaray'ın, Akhisar'dan Güray Vural'ı renklerine bağlamak üzere olduğunu söyledi. "Güray Vural'ın transferi bitmek üzere" diyen Hakan Ünsal, Oumar Niasse'nin de satın alma opsiyonu ile kiralanacağını düşündüğünü belirtti. Peki Güray Vural kimdir?

GÜRAY VURAL KİMDİR?


1988 doğumlu olan Güray Vural, futbol kariyerine Eskişehirspor altyapısında başladı ve Güray burada iki yıl forma giydikten sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezonnun ardından profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda oynadıktan sonra sonra A takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı.

2012 yılında Akhisar'a transfer olan Güray Vural 5 5 kez Türkiye U-21 Millî Takımına çağrıldı ve 5 kez de Türkiye U-21 Millî Takımı formasını giydi ve bu karşılaşmalarda bir gol attı.