JÜPİTER YÜKSELİYOR
Jupiter Ascending

ABD yapımı bilim kurgu filmi 6 Şubat'ta vizyonda olacak.

Başrollerini; Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Douglas Booth ve Eddie Redmayne'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Andy Wachowski ve Lana Wachowski yer alıyor.


IMDB Puanı: 6.3

Film Özeti

İnsanlığın bu dünyada tek olduğunu düşündüğü bir zamanda, kendi halindeki genç bir kız, Evrenin Kraliçesi tarafından suikaste gitmek üzeredir. Ancak dünya dışından başka birisi onu kurtarır. Ve Evrenin Kraliçesi'nin hükümdarlığını sona erdirmesi için o kıza ihtiyacı vardır.

ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ
Selma

ABD ve İngiltere ortak yapımı olan tarih filmi 6 Şubat'ta vizyonda olacak.

Başrollerini; David Oyelowo , Tim Roth , Giovanni Ribisi , Carmen Ejogo ve Tessa Thompson'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Ava Duvernay yer alıyor.


IMDB Puanı: 7.7

Film Özeti

1965'te Alabama'nın Selma kentinde, rahip Martin Luther King önderliğinde başlayan eşitlik mücadelesinde siyahlar 3 ay boyunca sokaklara dökülür ve Montgomery kentine kadar yürürler. Şiddetli bastırma çabalarına rağmen hak talebi karşılığını bulacak ve başkan Lyndon Baines Johnson'ın harekete geçmesine yol açacaktır.

TURİST
Force Majeure

İsveç yapımı dram filmi 6 Şubat'ta vizyonda olacak.

Başrollerini Brady Corbet , Kristofer Hivju, Lisa Loven Kongsli, Jakob Granqvist ve Johannes Kuhnke'nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Ruben Östlund yer alıyor.



IMDB Puanı: 7.6

Film Özeti

İsveçli bir aile, Fransa Alpleri'nde tatil yaptıkları sırada tehlikeli bir çığa yakalanır. Anne, baba ve çocuklar çığdan sağ kurtulmayı başarsalar da çığ ailenin rol dağılımını kökünden sarsmıştır. Baba Tomas, yeniden bu rolü üstlenebilmek için büyük bir savaş atlatmak zorundadır.

YABAN
Wild

ABD yapımı dram filmi 6 Şubat'ta vizyonda!

Başrollerini; Reese Witherspoon, Laura Dern, Charles Baker, Gaby Hoffmann ve Kevin Rankin'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Jean-Marc Vallee yer alıyor.



IMDB Puanı: 7.3

Film Özeti

Cheryl Strayed isimli yazarın Wild adlı kitabından uyarlanan filmde, hayatındaki üst üste gelen felaketlerden sonra, yaralarını onarmak ve acılarını unutmak için bir kadının çıktığı 1100 mil uzunluğundaki doğa yürüyüşü (hiking) üzerine odaklanılıyor. Daha önce bu sporda hiçbir tecrübesi olmayan bu kadın, çıktığı bu yolculuk sayesinde iyileşmeye başlar.

 

SEVİMLİ TEHLİKELİ

Türkiye yapımı romantik komedi filmi 6 Şubat'ta vizyonda olacak.

Başrollerini; Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, Türkan Kılıç, Cem Avnayim ve Taner Turan'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Özcan Deniz yer alıyor.



Film Özeti

Zarok (Şükrü Özyıldız) yıllar önce Edirne’de bir ailenin beşikteki bebeğini kaçırıp büyük acıların yaşanmasına sebep olur. Yıllar sonra bu vicdan azabından kurtulacağı bir fırsat yakalayan Zarok, kaçırdığı (Zeliş) kızı 2. kez kaçırıp gerçek ailesine götürürmek üzere yola çıkar. Bu sırada aşk dolu maceralara atılırlar.


 

SÜNGER BOB KARE PANTOLON 3D
The SpongeBob Movie: Sponge Out of Wate

ABD yapımı animasyon filmi 6 Şubat'ta vizyonda olacak.

Seslendirmelerini; Antonio Banderas, Clancy Brown, Tom Kenny, Carolyn Lawrence ve Chip Lane'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Paul Tibbitt yer alıyor.



Film Özeti

Burger Beard (Antonio Banderas) adlı bir korsan, Süngerbob'un maceralarını anlatan bir kitabı bulmak için yola çıkar. Bu büyülü kitap, içinde yazan her şeyi gerçeğe çevirebilme özelliğine sahiptir. Kitap bulunur, ancak son sayfası eksiktir. Bu sayfa da, Yengeç Burger'in tarifinin olduğu sayfadır.