Haziran Yangını

Gezi olaylarında hayatını kaybden Ethem Sarısülük'ün hayatını konu alan Türkiye yapımı belgesel film bugün gösterime giriyor.

Başrollerini; Sayfı Sarısülük, Mustafa Sarısülük, Çiğdem Sarısülük'ün paylaştığı filmin yönetmenliğini Gürkan Hacır yapıyor.



Film Özeti

2013 Mayıs'ında Taksim Gezi Parkı'nda başlayan eylemlerde binlerce insan, parktaki ağaçların kesilip yerine kışla yapılmasına karşı harekete geçer. Parka çadır kuran ilk aktivistler polisin müdahalesiyle karşılaşır ve çadırları yakılır. Polis şiddetinin ardından sokaklara dökülen insanlar, ülke genelinde başlayacak protestoların ilk adımlarını atar. Ethem Sarısülük polis tarafından vurulduğu günden itibaren 13 gün savaşını verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybeder...

Hannas: Karanlıkta Saklanan

Türkiye yapımı korku-gerilim filmi 12 Haziran'da gösterime giriyor.

Başrollerini; Hazal Şenel, Furkan Kızılay, Fatma Karanfil'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturuyor.



Film Özeti

Tıp eğitimini ve uzmanlığını tamamlayan genç psikiyatrist Mert Türker, Anadolu'da bir şehrin dışında bulunan bir hastaneye atanır. Mert konum açısından ilginç bir noktada bulunduğu bu hastanede, hastaların ve içinde çalışan insanların da çeşitli tuhaflıklarını fark eder. Yine de ilk günler her şey normal seyrinde devam eder. İlk hastası Esat Bey olur ve onda diğer hastalarda görmediği birtakım ilginç davranışların olduğunu fark eder. Ancak en çok ilgisini çeken hasta, kimseyle, Mert'le dahi iletişime girmeyi kabul etmeyen Muazzez Hanım'dır.

Fal

Türkiye yapımı komedi filmi 12 Haziran'da vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Gamze Köse, Eren Özkan, Ali Elgün'ün paylaştığı filmin yönetmenliğini Ünal Çeken yapıyor.



Film Özeti

Melek küçük bir kasabada yaşayan ve işlediği dantelleri satarak geçimini sağlayan bir genç kızdır. Melek ayrıca komşularının ısrarıyla onlara fal bakar. İlginç olan ise fal bakarken söylediklerinin zamanla gerçekleşiyor olmasıdır. Bir gün Faik adında bir adam zorunluluktan bu kasabaya yerleşir. Tesadüfi bir şekilde Faik, sanat ve siyasetçileri iyi falcılarla buluşturan bir aracıdır. Melek'in hayatı Faik'i tanımasıyla birlikte bambaşka bir yöne sürüklenir...

Ölüm Ormanı

Kanada yapımı gerilim-korku filmi 12 Hazira haftasında izleyicisiyle buluşuyor.

Missy Peregrym, Jeff Roop, Eric Balfour'un başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Adam MacDonald yapıyor.



Film Özeti

Şehirde yaşayan Jenn ve Alex çifti, doğa aşığı Alex'in ısrarları üzerine Kanada'daki ıssız bir ormanda kamp yapmaya gider. Ormandaki ilk gecelerinde beklenmedik bir misafir, kapılarını çalar. Brad adındaki bu yabancı da onlar gibi bir gezgindir ve Alex, adamın Jenn ile ilgilendiğinden şüphe etmeye başlar. Çift, gitmeyi planladıkları Blackfoot Trail bölgesi için hemen yola koyulurlar. Alex ısrarcı bir şekilde yolu hatırladığını iddia etse de gitgide ormanların derinliklerinde kaybolmaya başlarlar.

Çıtır Kaçak Tehlikeli

ABD yapımı aksiyon filmi 12 Haziran haftasında gösterime giriyor.

Başrollerini; Hailee Steinfeld, Samuel L. Jackson, Jessica Alba'nın paylaştığı filmin yönetmenliğini Kyle Newman yapıyor.



Film Özeti

16 yaşındaki Megan, genç yaşına rağmen son derece yetenekli bir ajandır. Ancak son zamanlarda gizliden gizliye yaşadığı sıradan bir genç olma hayali iyice açığa çıkmaya başlar. Partneri Victoria ya bu sırrından bahseden Megan, onun da cesaret vermesiyle riskli bir planı uygulamaya koymaya karar verir. Buna göre kendi ölümünü tasarlar ve ortadan kaybolur. Yeni bir hayata başlayan Megan, sıradan bir okula sıradan bir öğrenci olarak kaydolur. Ancak burada normal hayatın ve popüler olmanın hayal ettiğinden daha da sancılı bir deneyim olduğunu keşfedecektir.

Mutlu Kuzular

Almanya yapımı dram filmi 12 Haziran'da gösterime giriyor.

Yönetmenliğini Kadir Sözen'in yaptığı filmin başrollerini, Benno Fürmann, Narges Rashidi, Vedat Erincin paylaşıyor.



Film Özeti

Çocukları Can ve Sevgi için yaşayan Elmas, aileyi geçindirebilmek için hayat kadını olarak çalışmaktadır. Çocukları ise bu gerçekten habersizdir. Bir gün 16 yaşındaki oğlu Can gerçeği öğrenince aşırı tepki gösterir ve kendini ne yapacağını bilemez bir durumda bulur. Can, kardeşi Sevgi'yi de yanına alarak dedesinin evine gider. Elmas hayatta önem verdiği tek şey olan çocuklarının gidişiyle büyük bir yıkıma uğrar...

Jurassic World

ABD yapımı bilim kurgu filmi Jurassic World, 12 Haziran'da vizyondaki yerini alıyor.

Yönetmenliğini; Colin Trevorrow'ın yaptığı filmin başrollerini ise Katie McGrath , Bryce Dallas Howard , Omar Sy paylaşıyor.



Film Özeti

John Hammond'ın başarısızlıkla sonuçlanan Jurassic Park denemesinin üzerinden tam 22 yıl geçmiştir. Nublar Adası'nda bu kez tam kapasiteyle çalışan, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic World adıyla kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır. Parkı işleten şirketin hedeflerini tutturabilmesi için parkta yenilikler yapılır, yeni bir dinozor türü yaratılır. Ne var ki bu yeni tür, adayı ve adadakileri felakete sürükleyebilecek sonuçlar doğuracaktır.

 Vice

ABD yapımı bilimkurgu-aksiyon filmi bugünden itibaren vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Bruce Willis, Ambyr Childers, Thomas Jane 'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Brian A. Miller yapıyor.



Film Özeti

Julian Michaels VICE adını verdiği muhteşem bir yaşam alanı kurgular. Burada oluşturduğu yapay kişilikler aynı insanlar gibi görünür, düşünür ve hareket ederler. VICE’ın müşterileri istedikleri herhangi bir fanteziyi bu kurgu içerisinde gerçekleştirebilir. Fakat bu yapay insanlardan biri olan Kelly, bilinçlenir ve neler döndüğünün farkına varır ve de VICE’tan kaçar. Bir yanda Julian’ın müşterileri ve yatırımcıları vardır diğer yanda ise VICE’a karşı büyük bir kin besleyen polis Roy...

Şövalye Rusty

Almanya yapımı animasyon filmi 12 Haziran haftasında izleyicisiyle buluşacak.

Seslendirmelerini; Rick Kavanian, Christoph Maria Herbst, Tom Gerhardt'ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Thomas Bodenstein oturuyor.



Film Özeti

Şövalye Rusty'nin başı büyük derde girmiştir. Beklenmedik bir şekilde, yenilmez favorilere karşı girdiği büyük düelloyu kazanan Rusty, kaybedenler tarafından sahtekarlık ve hırsızlıkla suçlanır. Bunun üzerine kral tarafından ünvanı ve kalesi elinden alınır. Öte yandan kralın sağlık durumunun kötü olduğunu bilen prens, tahtın gücünü ele geçirmeye ve yerine sağlam bir diktatörlük kurmaya karar verir...

Küçük Karmaşa

İngiltere yapımı dram filmi 12 Haziran'da beyazperdede...

Başrollerini; Kate Wislet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini ise yine Alan Rickman yapıyor.



Film Özeti

1682 yılında geçen hikayede genç peyzaj mimarı Sabine De Barra'nın sınırları zorlayan öyküsü ele alınıyor. Yeteneği ve güçlü duruşuyla dikkat çeken genç kadın, dönemin şartlarına uyum sağlamak yerine onları kırmayı ilke edinmiştir. Fransa'nın kırsal bölgelerinden birinde çalışırken hiç beklemediği bir teklif gelir...

Ajan

ABD yapımı komedi-aksşyon filmi bugünden itibaren vizyondaki yerini alıyor.

Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law'ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Paul Feig yapıyor.



Film Özeti

Susan Cooper CIA'de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken adı gizli kalan bir kahramandır. Partneri Bradley Fine ile iyi bir ikili olmuşlardır ancak son görevlerinde Bradley ile kurumun bir başka gözde ajanı olan Rick Ford'un kimlikleri ifşa olunca serüven başlar.