Özel bir hastanede mide kanseri tedavisi gören kanser hastası 60 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Yanık'ın 23 Aralık'ta kalbi durdu. O sırada yanında olan eşi Ayşe ağlayarak odadan çıkıp yakınlarına eşini kaybettiğini söyledi.

FOTO: DHA - Ölmeden selası okunan, mezarı kazılan hasta hayatını kaybetti



 

SALASI VERİLDİ MEZARI KAZILDI
Bunun üzerine 2 çocuk babası Yanık'ın yakınları cenaze hazırlıklarına başladı. Yusuf Yanık için camiden sela okutuldu, mezarı kazıldı, Kadirli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Şehit Halis Şişman Mahallesi'ndeki evinin önüne taziye çadırı kurdu. Defin için tüm hazırlıklarını yapan aile, cenazeyi almak için gittikleri hastanede Yusuf Yanık'ın ölmediğini, duran kalbinin kalp masajıyla tekrar çalıştırıldığını öğrendi.

FOTO: DHA


BU KEZ GERÇEKTEN ÖLDÜ
Doktorların bu haberiyle büyük sevinç yaşayan aileye kötü haber dün geldi. Yusuf Yanık, saat 13.00 sıralarında kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Yanık için camiden sala verildi, belediye hoparlörlerinden ölüm ilanı yapıldı. Belediyenin evinin önüne kurduğu taziye çadırı da kaldırılmayan Yusuf Yanık'ın daha önce öldü sanılarak Harkaçtığı Köyü'nde kazılan mezara defnedileceği belirtildi.  DHA

FOTO: DHA - İki gün önce salası verilip mezarı kazılan emekli öğretmen bugün öldü